Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jun 2007
  Innlegg
  1,374
  Tagget i
  0 Innlegg

  Hvilen hjemmekinoreciver for å kompletere et lite stereoannlegg?

  Jeg har i dag et lite stereoannlegg med Logitec Transporter som kilde, Hegel H200 forsterker, og Proac Response 1SC høyttalere, samt to stk Martin Logan Dynamo sub'er. I tillegg har jeg DVD og BD spiller tilgjengelig, samt en Optoma HD20 Projector.

  Nå vurderes det å komplettere med en hjemmekinoforsterker (og etter hvert høyttalere) for filmbruk. Tanken er å kjøpe brukt, men hvilken?

  Har sett at det f.eks ligger Denon 3310 og Onkyo 807 ute på markedet, er en av dem noe å gå for?
  Jeg hadde Denon 3308 tidligere og denne ble tam i lyden når jeg testet den på B&W i stueannlegget. Onkyo 807 har to sub-utganger, dette er vel en fordel. Men hvordan er dynamikken på den med høytalere som har "passe" følsomhet?

  Tar gjerne i mot tips på overnevnte receivere samt andre i brukt prisklasse rundt 5 høvdinger.

 2. #2
  Hifi-interessert Stoffe's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2006
  Innlegg
  98
  Tagget i
  0 Innlegg

  Hvilen hjemmekinoreciver for å kompletere et lite stereoannlegg?

  Jeg er selv veldig glad i både funksjonalitet, lydsignatur og effektiviteten til Yamahas receivere. Disse er også rimelige med hensyn til funksjoner osv. - selv min allerede aldrende RXV-663 har utgang for to sub'er. YPAO-funksjonen for automatisk oppsett fungerer overraskende bra, og med litt fininnstilling manuelt er du langt på vei i mål. Receiverne fra Yamaha kommer også jevnt over svært godt ut i tester i glossy hjemmekino- og hifipornoblader om dét er av betydning...

  Regner ellers med at du vil benytte H200 til å drive fronthøyttalerne (har vel prosessorsløyfe?), og da burde du uansett ha mer enn nok av krefter til overs i receiveren til å drive resterende høyttalere.

  Jeg opplever dynamikken som svært god fra disse receiverne, stemmer og tale står tydelig frem med troverdighet og tyngde, og effektprosesseringen til f.eks. bakhøyttalere er veldig bra, samtidig som alt av lyd presenteres med god kanalseparasjon, fylde og tyngde.

  Jeg vil absolutt anbefale deg å gå for en receiver med mulighet for å dekode såkalt HD-lyd - dette gir en markant forbedring av realisme og lydkvalitet.

  I prisklassen du skisserer, burde det være plenty av valgmuligheter, både brukt og nytt.
  Lykke til!

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed