Forslag til bedre surroundreciver.....

frankyboys

Medlem
Ble medlem
06.10.2008
Innlegg
15
Antall liker
0
Har i dag en T+A SR1535 og en DVDO EDGE, siden T+A ikke har HDMI så kjører jeg alt av bilde via den. Jeg er fornøyd med bilde og lyd, men min kone er lei av at DVDOen altid låser seg når jeg ikke er hjemme, så finnes det en surroundreciver med HDMI som har like bra bilde og lyd som det jeg har nå (alt i en boks) Det er ganske bra stereo lyd i T+A og det er grunnen jeg kjøpte den,( kona vil ha kino lyd og jeg stereo lyd) Men hvis bilde og kino lyd er bra i reciveren, og den har prosessor utgang, eller noe annet som jeg kan kjøre front signalene til en stereo forsterker, så hadde kansje det vert det lureste ???. Bruker prosjektor til tv (Get) og film på et lerret på nesten 3m x 2m så skalering er viktig, og bra kino lyd og hvis mulig GLIMRENDE stereo.
Er det noen som ar noen gode forslag å komme med. Pris mellom 10000-60000,-

MVH Frank
 

frankyboys

Medlem
Ble medlem
06.10.2008
Innlegg
15
Antall liker
0
Hei!
Jeg hvet ikke hvordan du redigere et gammelt innlegg

Har i dag en T+A SR1535 og en DVDO EDGE, siden :) T+A ikke har HDMI så kjører jeg alt av bilde via den. Jeg er fornøyd med bilde og lyd, men min kone er lei av at DVDOen altid låser seg når jeg ikke er hjemme, finnes det en surroundreciver med HDMI som har like bra bilde og lyd som det jeg har nå, kino lyd og skalering. Jeg ser at det er blit diskutert tiligere at det er dyrt å ha stereo lyd i surroundresiver, så jeg går får løsningen med pre out/ prosessor ut gang.
Så jeg trenger hjelp til å få veileding til hva som er de beste modellene for bilde og lyd, så konsentrerer jeg meg om stereoen etter på. Bruker prosjektor som primær tv (Get) og film på et lerret på nesten 3m x 2m, så skalering er viktig, Det er kanon bra kino og stereo lyd i T+A, og DVDOen er bra på ikke HD bilde også.

Er det noen som ar noen gode forslag å komme med. Pris mellom 10000-60000,-

MVH Frank
 
Topp Bunn