Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak Voff's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2006
  Innlegg
  5,720
  Tagget i
  0 Innlegg

  Philips blu ray bdp3100 vs bdp9500; stor forskjell i billedkvalitet?

  Skal ha meg blu ray spiller og Philips bdp 9500 og bdp 3000 er kandidater; de koster henholdsvis 3300,- og 989,-. Begge får gode kritikker.
  Hovedkravet for meg er billedkvalitet; særlig på DVD. 9500 har svært mye mer avansert billedbehandling. Ett annet krav at maskinen skal være raskt - begge er visstnok det.
  Vil jeg se noen betydelig forskjell? Saken er at jeg ikke har digert TV med surroundsound, men en 26" LCD TV som jeg ser på relativt kort avstand - kort nok til at jeg ser digitale artifakter. TV'en står i båten, hvor jeg tidvis bor og det er det eneste sted jeg ser på TV (kun filmer - antenne ikke tilkoblet - jeg betaler ikke lisens - ikke fan ).
  Er det like greit å spare penga her? Jeg er svært nøye med billedkvalitet og er generelt ikke happy med DVD kvaliteten.

 2. #2
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Nov 2007
  Innlegg
  1,690
  Tagget i
  0 Innlegg

  Philips blu ray bdp3100 vs bdp9500; stor forskjell i billedkvalitet?

  Vet nada om de nevnte spillerne, men jeg kan kanskje kommentere den jeg nettopp har kjøpt (Samsung BD-C5500, til 1350,-) i fall det er av interesse. Jeg regnet egentlig med at det ville være et midlertidig kjøp, for så å plukke opp noe bedre senere, men det ser ikke ut til å være noen grunn til å legge ut mere stål. Billedkvaliteten på BluRay er glimrende, men det er jo egentlig gitt for enhver spiller. Kvaliteten på oppskalert DVD, der jeg antok at kvaliteten kunn være så som så, overrasket derimot stort. Med DVDer av god kvalitet er det knapt nok forskjell å se på 3 meters avstand, på en 50" plasmaskjerm. Oppskaleringen er forøvrig like imponerende på digitale filer, om det skulle være interessant.

  Samsungen er den eneste spilleren jeg har noen erfaring med, men det ville være merkelig om den skulle skille seg nevneverdig ut fra andre spillere i samme klasse, så jeg vil tippe at du trygt kan velge den billigste av de du nevner.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed