Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Rubinmedlem Dephnot's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2004
  Sted
  MQ-9
  Innlegg
  42,979
  Tagget i
  0 Innlegg

  The Hassle-Free Guide to Ripping Your Blu-Ray Collection

  Dozo minasama gobuji de

 2. #2
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Nov 2007
  Innlegg
  1,122
  Tagget i
  0 Innlegg

  The Hassle-Free Guide to Ripping Your Blu-Ray Collection

  Skal man rippe Blu-Ray bør man først avklare hvordan man skal avspille filene, da de færreste avspillere (software eller hardware) støtter avspilling av alle typer filformat (og deres innhold). Ripping tar mye tid, så man burde også tenke litt på potensielle bruksområder i fremtiden når man velger format og innhold. Guiden tar forbehold om MKV, som er en av de bedre containerformatene etter min mening, men det er slettes ikke alle "tynnklienter" (alà Popcornhour, Apple-TV etc) som klarer å avspille MKV med H.264. Likeså med undertekst.

  Det finnes enda enklere måter enn den guiden også. AnyDVD HD lar deg med et trykk på verktøylinja lage et 1:1 ISO-bilde av hele plata, og samme program fjerner automatisk alle kopibeskyttelser og sonesperrer når plata settes inn. Skal man kun ta backup av samlingen, er dette den desidert beste måten.

  Siden vi er på et audioforum, så bør det i det minste nevnes at fremgangsmåten forklart i linken ovenfor ser ut til å gjøre en lossy komprimering av lyden. Synd å kaste bort den fine HD lyden. Komprimering av video mener jeg også er unødvendig når lagringsplass er blitt så billig. Det degraderer kvaliteten, og man bruker enormt mye lenger tid på jobben.

  Det finnes også egne måter å rippe BD på om man skal benytte seg av PC-basert romkorreksjon/EQ, da man er avhengig at lydsporet blir dekodet til PCM under rippeprosessen.
  I've said that playing the blues is like having to be black twice. Stevie Ray Vaughan missed on both counts, but I never noticed. - B.B. King

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed