Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Medlem
    Ble medlem
    Apr 2009
    Innlegg
    1
    Tagget i
    0 Innlegg

    Får ikke lyd fra høyttalere på Pioneer vsx-2016

    Hei,

    Skulle sette på en film her istad og fikk ingn lyd fra høyttalere. Suben summer og durer svakt men ikke noe mer. Sjekket selvsagt kabler (HDMI) men fant ikke ut noe fornuftig. Sjekket så auto Mcacc og da kom det lyd på test setupen.

    Virker som den ikke "slår over" når den bytter kanaler ?

    Har en liten pode på 16 mnd som elsker alt med knapper og lurer på om pølsefingrene hans har vært i nærheten av forsterkeren....... Desverre har jeg ikke altfor mye peiling på slikt så har forsøkt og finne utav det men finner ingenting.

    Noen som har noen tips/vink/ett eller annet som jeg kan prøve ??

  2. #2
    Hifi Freak niels's Avatar
    Ble medlem
    Oct 2002
    Sted
    Moraira, Spania.
    Innlegg
    2,753
    Tagget i
    0 Innlegg

    Får ikke lyd fra høyttalere på Pioneer vsx-2016

    Har du manualen kan du vel resette den.
    Micro Seiki BL77 l MA707 l ST10 l AT33 PTG II l Rothwell MCL l Musical Fidelity V-LPS II
    Bryston B100 SST DA l Cambridge 751BD l Squeezebox 3 l Tandberg TCD-440A l Nakamichi LX5
    Martin Logan Aeon I l REL i stereo l Furutech TP-60E

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed