PC; hvorfor ikke lyd fra HDMI?

Vidar P

Æresmedlem
Ble medlem
25.12.2003
Innlegg
16.745
Antall liker
272
Sted
Kristiansund
Torget vurderinger
2
Hei; jeg bruker en Dell XPS 1530 som er en multimedia pc med bl.a HDMI ut. Vista Home.
Når jeg kobler denne til min Panasonic 42-800 plasma via HDMI så får jeg fine bilder (om enn en smule formatforskyvelse), Windows-lyder i TV'en, men ingen lyd fra DVD eller nett-TV. Jeg har forsøkt å sjekke at lyden er skrudd opp osv, men finner ikke ut at det er noe galt.

Det er lyd i PC-høyttalerne. Men altså ikke på utgangene (gjelder forresten både HDMI og S-Video likedan). TV'en mottar lyd fra samme kabler fra min Pana BD35 spiller, så det er neppe kabelen eller TV'en som er problemet? Jeg tenker at siden Windows-lyder (pling osv) høres på tv'en fra pc'en så må jo kabelen og utgangen fungere...?

Hvilken lur funksjon eller alternativ har jeg oversett tro?

Mvh Vidar P
 

Vidar P

Æresmedlem
Ble medlem
25.12.2003
Innlegg
16.745
Antall liker
272
Sted
Kristiansund
Torget vurderinger
2
Takker! Nå er det lyd som en drøm; man skulle simpelthen logge av og på igjen etter å ha valgt HDMI-utgang, akkurat som videomannen sa. Snålt...

Vandreren; takker; som du sa så er det ingen hardware-feil.

Nå er det bare et lite (og tolererbart) irritasjonsmoment igjen, og det er at bildet på TV'en klipper bort en cm i hver av utkantene av det egentlige skjermbildet, slik at jeg ser bare halve den nederste menylinjen i Vista, bare fremoverknappen oppe i venstre hjørne, og ikke den øverste linja over adresselinja i IE... hmmm. Forslag?

Mvh Vidar P
 
Topp Bunn