Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast kibsgard's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2004
  Innlegg
  818
  Tagget i
  0 Innlegg

  Pioneer BDP-LX71 problemer

  Jeg har hatt denne spilleren i noen uker. Bildet går via HDMI-kabel til en Pioneer plasma-TV, mens lyden går via RCA til stereoforsterkeren. Bildet er helt topp, men jeg synes utgangsnivået på lyden er lav i forhold til alle andre komponenter koblet til stereoforsterkeren. Mens volumknappen ved bruk av den tidligere Denon DVD-spilleren vanligvis sto på "klokka 8 til 9" må jeg nå opp på "klokka 11-12" (som er halvveis til maks. volum). Det er sjelden andre komponenter er over "klokka 9".

  Nå har jeg fått sjekket ut at ved å bruke en DVD hvor jeg har muligheten til å velge Stereo Surround i filmmenyen (Ringenes Herre) blir lyden helt normal (og veldig bra). På DVD'er hvor jeg ikke har denne muligheten virker det som om spilleren låser seg i multikanal (selv om jeg ikke har valgt det i oppsettet), og mye lyd forsvinner til en senter som ikke er der. Dette dreier seg jo om de fleste DVD'ene jeg har.

  Jeg bruker "downmix DTS til stereo" i menyen på DVD-spilleren. Får virkelig ikke håpe at denne funksjonen på Pioneer-spilleren rett og slett er dårlig .

  På forhånd takk for all hjelp.
  Naim CDS3/XPS555-NAC552-NAP300-Wilson Benesch Arc.<br /><br />&quot;One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.&quot; <br />Bob Marley

 2. #2
  Overivrig entusiast Peter's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2002
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  810
  Tagget i
  0 Innlegg

  Pioneer BDP-LX71 problemer

  Har overhodet ingen erfaring med denne spilleren, men:

  Hvis du skal avspille lyden i kun stereo/2 kanaler, må du inn på innstillinger for audio, og sette dette på 2 kanals stereo. En annen innstiling som bruker å være på dvd-spillere er høyttaler setup, her slår du av alle høyttalere bortsett fra front left/right...

  Dette burde hjelpe, da det tyder på at du avspiller lyden i 5.1, i stedet for 2 kanals stereo.

  Peter
  Meridian G92 -> Beolab 3 + 2 stk Velodyne SPL 800R
  Surround HT: aluegg ala Kef drevet av IcePower
  + kabler + Monster HTS 5100 Signature

 3. #3
  Overivrig entusiast kibsgard's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2004
  Innlegg
  818
  Tagget i
  0 Innlegg

  Pioneer BDP-LX71 problemer

  Sppilleren står innspilt på stereo 2-kanal. Jeg prøvde også å velge multikanal, og deretter velge bort alle høyttalere minus front venstre og høyre. Det låt ganske likt. Jeg avspilte også "Ringenes Herre" i dolby digital 5:1 og det låt også sånn ca. likt. Derimot ble det en utrolig forskjell når jeg valgte Stereo Surround sporet på DVD'en. Kan det virkelig være slik at DVD'er med Stereo Surround spor låter mye bedre enn DVD'er/Blue-Ray uten denne valgmuligheten ved avspilling over 2-kanal?
  Naim CDS3/XPS555-NAC552-NAP300-Wilson Benesch Arc.<br /><br />&quot;One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.&quot; <br />Bob Marley

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed