Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Dec 2003
  Innlegg
  230
  Tagget i
  0 Innlegg

  Hva tror dere om prisen på BD640?

  Hei!

  Jeg har en stund lurt på hvorfor det tar så lang tid før hi-fi-merkene skal komme på banen med blu-rayspillere. Så langt er det jo bare Denon og Marantz. Pioneer, Samsung, Sony, Philips, etc. faller jo gjerne under kategorien produsenter av "consumer electronics". Men så leste jeg at Cambridge Audio skal slippe en blu-rayspiller tidlig i 2009.

  Her er lenken: gizmodo.com

  Jeg har ikke veldig greie på priser og sånn da jeg ikke har satt med ordentlig inn i dette med blu-ray ennå... så derfor spør jeg noen av dere som er litt mer kyndige enn meg: Hvor mye tror dere denne kommer til å koste?

  Hilsen meg.
  Signert: Kimmern

 2. #2
  Hifi-interessert TL's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2002
  Innlegg
  89
  Tagget i
  0 Innlegg

  Hva tror dere om prisen på BD640?

  Ut i fra de spesifikasjonene som er oppgitt på den siden du linker til, tilbyr ikke denne spilleren noe nytt og bør således ikke være så alt for dyr.
  Det som potensielt kan være interessant med denne spilleren siden den er fra Cambridge sies det ingen ting om. Hvis de har valgt å putte inn en god DAC og gode analogutganger slik at den kan brukes som en tilnærmet fullgod CD-spiller så kan den ha noe for seg. I og med at det ser ut som om den ikke vil støtte intern dekoding av DTS HD MA vil denne spilleren ikke være et alternativ for de som ønsker å benytte seg av en analog multikanal preamp somf.eks den nye fra parasound.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed