Hva tror dere om prisen på BD640?

Kimmern

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
10.12.2003
Innlegg
230
Antall liker
1
Hei!

Jeg har en stund lurt på hvorfor det tar så lang tid før hi-fi-merkene skal komme på banen med blu-rayspillere. Så langt er det jo bare Denon og Marantz. Pioneer, Samsung, Sony, Philips, etc. faller jo gjerne under kategorien produsenter av "consumer electronics". Men så leste jeg at Cambridge Audio skal slippe en blu-rayspiller tidlig i 2009.

Her er lenken: gizmodo.com

Jeg har ikke veldig greie på priser og sånn da jeg ikke har satt med ordentlig inn i dette med blu-ray ennå... så derfor spør jeg noen av dere som er litt mer kyndige enn meg: Hvor mye tror dere denne kommer til å koste?

Hilsen meg. 8)
 

TL

Hi-Fi interessert
Ble medlem
19.08.2002
Innlegg
89
Antall liker
10
Ut i fra de spesifikasjonene som er oppgitt på den siden du linker til, tilbyr ikke denne spilleren noe nytt og bør således ikke være så alt for dyr.
Det som potensielt kan være interessant med denne spilleren siden den er fra Cambridge sies det ingen ting om. Hvis de har valgt å putte inn en god DAC og gode analogutganger slik at den kan brukes som en tilnærmet fullgod CD-spiller så kan den ha noe for seg. I og med at det ser ut som om den ikke vil støtte intern dekoding av DTS HD MA vil denne spilleren ikke være et alternativ for de som ønsker å benytte seg av en analog multikanal preamp somf.eks den nye fra parasound.
 
Topp Bunn