Alternativer til en billig blu-ray surroundpakke

jones

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
13.06.2005
Innlegg
190
Antall liker
0
Har en kompis som har fått for seg at han skal kjøpe dette:

http://www.conceptshop.no/productdetails.php?product=2099

Fra et lydmessig ståsted ønsker jeg han bedre.. :p Men hva skal jeg anbefale som et alternativ uten at det blir dyrere?!

Må evt. bli bruktmarkedet.. Men er det mulig? la oss si 5.1 oppsett med blu-ray spiller (kanskje en ps3?). Kan si at design også er viktig her...
 
O

omholt

Gjest
Fryktelig vanskelig til den prisen og med bra design. Med Argon eller Dali Concept høyttalere vil man komme under budsjettet, men designet er ikke det store. Ellers har du Tannoy Mercury F1 eller Infinity Beta 10 som er gode høyttalere.

Nå er det ikke sikkert dette Samsung anlegget er så verst heller. Begynner faktisk å bli brukanes lyd i flere av disse komplette systemene når man har en sub til å ta seg av bassen.
Får meget gode skussmål hos Lyd&Bilde der de bl.a. skriver:

"Jeg skal ikke påstå at Samsung-anlegget er noen vanvittig kruttønne sett i forhold til litt dyrere anlegg bestående av separate komponenter, men du skal slite med å sette sammen et anlegg med Blu-ray-spiller til samme pris, som holder samme høye lydkvalitet."

http://www.lydogbilde.no/test-samsung-ht-bd2.79291.61o4004o50.lbt.html
 

JLmorten

Overivrig entusiast
Ble medlem
28.07.2006
Innlegg
776
Antall liker
142
Dama mi hadde et slikt et, men gamle utgaven av dette, uten blue-ray.
funket ganske bra ja, i henhold til pris osv, Men Hun MÅTTE selge dette, da jeg komm inn i bilde ;D ;D ;D ;D Det måte vike plass for mitt anlegg ;D ;D
Trur ikke hun vil tilbake til et slikt.
Går du for et slikt som du henviser til, så er det nokk kanon og se film etterpå, men dersom du har sett mye film på Skikkeligt anlegg, for og kalle det det, kan det jo bli nedtur,, men og gå i fra kun tv høytalere til det fra samsung, KANON forskjell. alle må jo begynne en plass....blir fort hekta på "mye vil h mer"
 
Topp Bunn