Nyhet - Xavian Giulia

Audiofoni

Bransjeaktør
Ble medlem
23.04.2008
Innlegg
13
Antall liker
0
Giulia - nok en milepæl i Roberto Barletta Design! Alle elementene er fra Scan Speaks Revelator serie. Bass/mellomtone elementene er i to separate trykk-kammer. Byggekvaliteten er som vanlig meget høy med godt avstivet og dempet 22mm MDF kabinett kledd i fem valgfrie trefiner finisher. Den nedre delen av kabinettet kan i tillegg sandfylles for enda bedre bassreproduksjon.

Giulia har en sjelden varm og gjennomsiktig klangbalanse – meget musikalsk! Trykk-kamer konfigurasjonen og de dyre Scan Speak elementene gjør at en kan spille veldig høyt uten å føle på lyttetretthet. Giulia fungerer derfor like godt i store som små rom.

Veil utsalgspris blir 35 000,- per par (15 % tillegg for fugleøyelønn finish).

Flere bilder; www.audiofoni.no

Link til produsent; www.xavian.cz

Vi demonstrerer/viser Giulia på årets hi-fi messe Horten 27. og 28. september. Vår stand er som i fjor i Havstuen 1 etg. hovedhotellet. www.hifimessen.no

Flere nyheter fra kinesiske Xindak vil også bli demonsterert/vist; www.xindak.com

På messen blir det også norgespremiere på to nye merker Audiofoni har fått agenturet på; NAT www.nataudio.comog ART www.loudspeaker-art.com.

NAT er en serbisk produsent av high-end rør forsterkere. På messen vil vi demonstrere/stille ut SE2SE, Plasma, Utopia og Magna (verdens kraftigste single ended rørforsterker?).

ART er skotsk produsent av high-end høyttalere. På messen vil vi demonstrere Deco 10.
 

Vedlegg

Topp Bunn