Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak Rudi's Avatar
  Ble medlem
  May 2004
  Sted
  Syd for det nordre, øst for det vestre, så m.a.o midt ute i skauen der hvor ulvene vanker.
  Innlegg
  5,288
  Tagget i
  4 Innlegg

  Har ca 10 kvm som skal bli tv "stue"m hva skal det fylles med ?

  Har et rom på 3.55 x 2.80 altså ca 10 kvm som skal bli tv rom, har fra før en 50" Pioneer samt at jeg har Pioneer HPM100, Yamaha NS1000, Cerwin Vega Sat6 system høytalersett, samt et sett små QLN Qubic 111 høytalere tiljengelige, så burde vel i teorien kunne bruke et av disse som frontsystem også må jeg kanskje ha en senterkanal med matchende bakkanals surround høytalere og en reciver......... noen anbefalinger til hva jeg burde satse på ?
  Var en som nevnte noe om at Yamaha recivere var mye for penga.
  ルディさん Analog-testskribbler og hvistnok vinyl Guru for bla www.Audiophile.no Har drevet med platespiller hobbyen i over 40 år, så litt erfaring har jeg. Har testet 50 armer, 67 Riaa'er og 359 pickuper August 2018. 150 av pickupene har jeg publisert tester på. Når jeg er på HFS er det fordi analog lyd er min store interesse. Mine tester og pickuplista kan du lese under Rudi's vinylhjørne på Audiophile.no. Til info: Jeg får IKKE betalt for mine skriblerier/tester av noen.....desverre .

 2. #2
  Hifi Freak kaap's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2004
  Sted
  Rana
  Innlegg
  3,280
  Tagget i
  0 Innlegg

  Har ca 10 kvm som skal bli tv "stue"m hva skal det fylles med ?

  Hei!

  Har også et lite rom (ikke ulikt ditt i størrelse) som vi kun bruker som TV-stue/hjemmekino. Selv bruker jeg en 42" og et 5.1 oppsett fra Pioneer og Dynavoice. Nå vet jeg ikke hva målet ditt er, men for min del er jeg på jakt etter trøkk, fart og spenning. Yamaha har gode surr.forsterkere, men H/K's nye modeller, Onkyo og Pioneer sine får mye skryt. Har som nevnt i dag et 5.0 oppsett fra Dynavoice, som spiller latterlig bra i forhold til prisen (knappe 3.000 hentet i sverige), men målet er å få gå for Klipsch i front, og etterhvert bak også. Min nåværende budsjett-klasse pioneer forsterker må nok etterhvert vike for noe med mer power, romkorreksjon, HDMI switching osv osv, men den funker nå. Til å flytte luft i rettning brystkasse falt valget på en XTZ w12 sub i pianolakk (som sikkert passer bra med Pioneer Plasmaen din med tanke på finish). Etterhvert vil nok denne få en bror som skal stå på andre siden av racket

  Har du gjort deg noen tanker om hvordan det skal se ut(design/finish/størrelse), prisleie og lydkarakter? Kommer snart til å legge ut bilder av mitt nyoppussa minikino, så kan du kanskje plukke opp noen tips på hvordan et like rom kan utnyttes..

  mvh Kai
  S.O.t.M sMS-200neo // Singxer SU-1 (DDC) // DP DAC 8.0
  Thorens TD321/RB300 // Ortofon Quintet Blue // DP DPR2.19
  DP C1s // DP EC501Hx 2 // DP A1sx 2 // Multicell // Silk & Silspeak
  Admin for dpguiden.no // Min bildetråd // Byggetråd: Lytterom

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed