Har ca 10 kvm som skal bli tv "stue"m hva skal det fylles med ?

Rudi

Hi-Fi freak
Ble medlem
06.05.2004
Innlegg
7.466
Antall liker
7.380
Sted
Ute i skauen i Østfold.
Torget vurderinger
37
Har et rom på 3.55 x 2.80 altså ca 10 kvm som skal bli tv rom, har fra før en 50" Pioneer samt at jeg har Pioneer HPM100, Yamaha NS1000, Cerwin Vega Sat6 system høytalersett, samt et sett små QLN Qubic 111 høytalere tiljengelige, så burde vel i teorien kunne bruke et av disse som frontsystem også må jeg kanskje ha en senterkanal med matchende bakkanals surround høytalere og en reciver......... noen anbefalinger til hva jeg burde satse på ?
Var en som nevnte noe om at Yamaha recivere var mye for penga.
 

kaap

Hi-Fi freak
Ble medlem
11.03.2004
Innlegg
3.446
Antall liker
2.630
Sted
Mo i Rana
Torget vurderinger
5
Hei!

Har også et lite rom (ikke ulikt ditt i størrelse) som vi kun bruker som TV-stue/hjemmekino. Selv bruker jeg en 42" og et 5.1 oppsett fra Pioneer og Dynavoice. Nå vet jeg ikke hva målet ditt er, men for min del er jeg på jakt etter trøkk, fart og spenning. Yamaha har gode surr.forsterkere, men H/K's nye modeller, Onkyo og Pioneer sine får mye skryt. Har som nevnt i dag et 5.0 oppsett fra Dynavoice, som spiller latterlig bra i forhold til prisen (knappe 3.000 hentet i sverige), men målet er å få gå for Klipsch i front, og etterhvert bak også. Min nåværende budsjett-klasse pioneer forsterker må nok etterhvert vike for noe med mer power, romkorreksjon, HDMI switching osv osv, men den funker nå. Til å flytte luft i rettning brystkasse falt valget på en XTZ w12 sub i pianolakk (som sikkert passer bra med Pioneer Plasmaen din med tanke på finish). Etterhvert vil nok denne få en bror som skal stå på andre siden av racket :)

Har du gjort deg noen tanker om hvordan det skal se ut(design/finish/størrelse), prisleie og lydkarakter? Kommer snart til å legge ut bilder av mitt nyoppussa minikino, så kan du kanskje plukke opp noen tips på hvordan et like rom kan utnyttes..

mvh Kai
 
Topp Bunn