Er det noen som vet modellnummeret på denne?

lars-chr

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
24.12.2005
Innlegg
301
Antall liker
104
Jeg fikk denne Philipsen fra 1984 av den lokale ungdomsskolen, men lappen med modellnummeret mangler! Er det noen som vet?
Den har forresten det beste lydanlegget jeg noen gang har sett på en TV: 20 watt forsterker og separat bass/mellomtone og diskanthøyttaler monter i et trykkammerkabinett! Bildet er det heller ikke noe negativt å si om.
 

roffe

Hi-Fi freak
Ble medlem
12.01.2005
Innlegg
3.677
Antall liker
6
Bildet eller hva det nå er du lenker til, ligger på et passordbeskyttet område. Jeg ser ingenting annet enn teksten, og får opp en påloggingsboks hver gang jeg kommer inn på siden.
 

roffe

Hi-Fi freak
Ble medlem
12.01.2005
Innlegg
3.677
Antall liker
6
Oj. Bortimot vintage, den der. Nesten utrolig at det er noe futt i billedrøret fortsatt... Lite brukt?

Har ikke peiling på modellnummeret. Hva skal du med det?
 

lars-chr

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
24.12.2005
Innlegg
301
Antall liker
104
Ja, den er nok lite brukt. Den kommer fra lærerrommet på en skole, og har sikkert bare vært brukt til å finne riktig startsted på videokassetter og denslags ting. Det er bare såvidt det er synlig slitasje på av/på-knappen. Problemet er at bildet er litt "vrengt" på sidene av og til. Hvis jeg ser på vanlig TV er det nesten aldri noe, men med spillmaskiner eller andre kilder som gir høy bildekvalitet er det mer synlig. Spørsmålet er om feilen ligger i elektronikken eller i selve bilderøret. Jeg har funnet justeringer for høyde, bredde og forskyving av bildet, men ingen for "pincushion", "sidepin" eller "pin balance" eller noe annet som kan passe. Hvis jeg hadde hatt modellnummeret kunne det jo hende at jeg kunne finne noe på internett.
 

are_e

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
08.10.2004
Innlegg
200
Antall liker
3
Jeg hadde en eldre philips som likner litt på denne i barndommen, den var større enn 28" for å si det sånn, også den hadde veldig bra mono(!) lyd, separat diskant og 5,25"bass, desverre var bassen litt brent men så lenge den ikke spilte på de frekvensene var det utrolig bra lyd, mye bedre enn noen andre tv'er jeg har sett (hørt) seinere, selv dyre stereo apparater var ikke i nærheten...
Jeg brukte den bare som monitor og hadde lyden på anlegget så jeg klarte meg fint ;D

Philips hadde de beste rørene på den tiden og prisen var jo helt klart riktig heheh
 
Topp Bunn