HD - 720p eller 1080i

PatSharpX

Overivrig entusiast
Ble medlem
04.01.2006
Innlegg
558
Antall liker
100
Sted
Oslo
hmmm ikke lett den, kommer vel ann på hva kanalene kommer til å satse på da, og tv'en
 

kimber

Medlem
Ble medlem
23.02.2005
Innlegg
32
Antall liker
0
Torget vurderinger
2
Kost/Nytte 720p

Det beste og fremtidsrettet 1080i

Alle har vel en HTPC om 2 år???
 

CFD

Hi-Fi interessert
Ble medlem
14.01.2006
Innlegg
66
Antall liker
0
Tror du virkelig at alle har en HTPC om 2år? Brukervennligheten er for dårlig for den vanlige mann i gata. Mange har litt problemer med en standard DVDopptaker i starten.

For å ikke nevne problemer med programmer som ikke fungerer slik som de skal. Har sett og prøvd mange løsninger fra fujitsu simens og programvaren er så dårlig at jeg faktisk anbefaler de jeg setter opp maskinen for å ikke bruke HTPC løsningen hvis de kun skal se på TV siden det ofte blir en ulovlig operasjon flere ganger om dagen ved aktiv bruk.

Valget stod da enten mellom å koble til Antenne ledningen i TVkortet eller i en 32" LCD. Det sistnevnte ble valgt og HTPCen ble omtrent kun brukt til DVD og litt surfing. Nå anbefalte jeg også TV2 MCE på web og de er storfornøyd.

Tviler på at programvaren er så god at den er 100% stabil om 2år. Prisnivået ligger også over mannen i gata.
 

Wishmaster

Hi-Fi freak
Ble medlem
30.10.2002
Innlegg
4.107
Antall liker
3.218
Torget vurderinger
1
Så på noen demoer fra Microsoft forleden, der var det både 720p og 1080p. Begge deler så bra ut på min PC, en god del klarere enn vanlig DVD som ser bedre ut på PCen enn det jeg har sett av TV/DVD-spiller.

Har du bredbånd kan du laste ned her (samt ha en god skjerm og skjermkort for å virkelig utnytte dette)
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/content_provider/film/ContentShowcase.aspx
Hvor kritisk er egentlig skjermkortet for å vise slike videoer som i denne linken?
 

OKA

Hi-Fi freak
Ble medlem
21.03.2002
Innlegg
1.273
Antall liker
418
Hvor kritisk er egentlig skjermkortet for å vise slike videoer som i denne linken?
Ati har lenge hatt et godt ord på seg, men også senere Nvidia kort er gode på DVD. Stor forskjell på et godt moderne og f eks det som er integrert i hovedkort.  Mitt skjermkort tar HD men jeg vet ikke om det er viktig her.  Men du må jo kjøre i 1440*1080 eller høyere for å få sett alt i full størrelse.


Edit: på min PC er disse filene helt klart det beste jeg noen gang har sett på en skjerm av video. HD ready plasmaskjermer i butikker med og uten ekte HD signal har ikke vært så bra. På PCen er det ingen hakking i panoreringer og fargene er klare og naturlige.
 

Arne_Langaas

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.09.2002
Innlegg
180
Antall liker
0
Så "Taxi 3 (in French)" fra den ovenstående linken; på PC digitalt koblet til en 26 eller 27" FujitsuSiemens LCD flatskjerm på Elkjøp Leangen Trondheim. Har aldri, jeg mener virkelig aldri sett et så bra bilde noensinne, hudstrukturen på dama og gnistringen i snøen er fullstendig ståpels i nakken!!

Der og da var jeg fast bestemt på å kjøpe 32" utgaven av den skjermen senere, men ville se den med TV-signal først, som jeg fikk noen uker etterpå på Elkjøp Tiller. På TV signal var det blasst og uklart, nesten som bildet var ute av fokus, faktisk var det beste bildet på TV / DVD signal en Panasonic LCD som ikke var HD! Men nå går jeg for prosjektør..
 
Topp Bunn