Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Feb 2019
  Innlegg
  1
  Tagget i
  0 Innlegg

  Problemer med bluetooth høyttalere hjemme

  Kjøpte Dali Zensor 1 AX bluetooth høyttalere på Hifiklubben. Jeg koblet både mobil og Macen til anlegget og de syncet sammen med en gang. Men hvis jeg går mer en 2 meter bort fra høyttalerne, eller setter meg i sofaen med beina foran Macen så blir lyden hakkete eller forsvinner fullstendig. Jeg har prøvd dette i kjellerstuen og i stuen over i 1 etasje. Begge steder skjer akkurat det samme. Har prøvd å synce med 2 iphoner og en MAC, samme resultat.

  Macen og telefonene er fra ca 2012, og noen mener disse enhetene kan ha gamle bluetooth enheter i seg, noe jeg synes virker merkelig. Enten har man bluetooth eller så har man ikke?

  Da jeg fikk prøve høyttalerne på Hifiklubben virket bluetooth koblingen veldig bra, selgeren i butikken kunne gå 20 meter unna og gjemme seg bak en vegg med sin iphone som var koblet til høyttalerne og lyden ble hverken hakkete eller borte.

  Har for øvrig ingen andre problemer med å koble bluetooth til hverken biler eller miniradio på kjøkkenet, men med disse Dali høyttalerne var det ikke så lett.

  Noen som har vært borti samme problemet?

 2. #2
  Hifi Freak hifiguru's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2002
  Sted
  Porsgrunn
  Innlegg
  5,713
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1
  Det finnes endel versjoner av Bt, sjekk kompatibilitet med forhandler

Tags for denne Tråden

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed