Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Dec 2007
  Innlegg
  1,016
  Tagget i
  0 Innlegg

  Tidal VS Spotify Connect

  Har en Bluesound Node som jeg har brukt Spotify connect på til nå.
  Dette har fungert veldig bra da jeg kan bruke Spotify klienten og bare velge Bluesound i selve Spotify når jeg vil sende musikk til stereoannlegget.

  Men som noe hifi frelst som jeg er så er jeg nysjerrig på Tidal og deres lossless funksjon.
  Problemet er bare at det er fryktelig knotete å bruke Tidal gjennom Bluesound appen på PCen kontra Spotify som jeg bare kan bruke den vanlige Spotify klienten til å sende musikk hvor jeg vil via Spotify Connect.

  Har virkelig ikke Tidal tilsvarende funksjonalitet? Må man gå igjennom den trege og uoversiktlige Bluesound klienten?

 2. #2
  Overivrig entusiast IvarT's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2015
  Sted
  Haugesund
  Innlegg
  989
  Tagget i
  0 Innlegg
  For noen år siden bytta jeg selv fra Spotify til Tidal, og noe av det første jeg gjorde var å sjekke ut om Tidal hadde en funksjon tilsvarende Spotify Connect. Det hadde de ikke.

  Veldig irriterende, og egentlig veldig rart at ikke Tidal har en slik funksjonalitet i og med at også Google Chromecast og lignende løsninger baserer seg på samme prinsipp. Det kan vel ikke være særlig vanskelig å programmere en slik funksjonalitet, så det handler vel da om at Tidal ikke vil.
  «Et menneske feiler så lenge det vil noe.» (Johann Wolfgang von Goethe)

 3. #3
  Overivrig entusiast Sst's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2015
  Innlegg
  680
  Tagget i
  1 Innlegg
  Tidal fungerer helt likt som Spotify på Google Chromecast. Husk at det kun er Spotify som har en slik Connect-løsning, så det er nok rimelig å anta at det ikke bare er vond vilje som er grunnen til at Tidal og de andre ikke har det. Til gjengjeld har Tidal jo noe langt viktigere, nemlig god lyd. Lenge siden jeg testet bluesound, men f.eks. Chromecast Audio, Oppo og Aurender har alle helt strøkne løsninger for Tidal-avspilling.

 4. #4
  Overivrig entusiast IvarT's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2015
  Sted
  Haugesund
  Innlegg
  989
  Tagget i
  0 Innlegg
  Ja, bedre lydkvalitet var også grunnen til at jeg gikk over til Tidal Hi-Fi. Men det er vel kanskje Bluesound som bør komme med bedre integrering av/støtte for Tidal for å gjøre dette mer brukervennlig. Jeg sitter selv med Bluesound og Tidal, og om Bluesound hadde gjort det mulig å bruke Tidal-appen på samme måte som f.eks. Chromecast Audio, altså at man brukte Tidal-appen på vanlig måte og "castet" til Bluesound i stedet for å gå via Bluesound-appen, hadde mye vært løst. Men det kommer kanskje...
  «Et menneske feiler så lenge det vil noe.» (Johann Wolfgang von Goethe)

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed