BluOS / Bluesound krangler på mac

Kanutus

Hi-Fi freak
Ble medlem
16.11.2014
Innlegg
2.006
Antall liker
780
Sted
Nesodden
Hei!
Etter siste oppgradering av BluOS / Bluesound har jeg slitt veldig med å få ting til å virke. På min macbook (nyeste os) får jeg nå ikke opp min Node i det hele tatt. På iPhonen dukker den opp, men er vanskelig å bruke/forstå. Når jeg f.eks. går inn i mitt bibliotek og klikker på en artist, så går den inn på last.fm(!?), noe jeg slettes ikke vil, og hvor det til alt overmål dukker opp reklame! Som om jeg ikke var irritert nok fra før om at ting ikke virker som det skal.

Jeg prøvde å 'nedgradere' BluOS på mac-en til tidligere versjon, som da virket, men den virker heller ikke nå. Har også prøvd å bruke en ny bruker på macen, uten at det hjalp. Det har jo også vært en FW-oppdatering på selve Node'n, så det er kanskje der problemet ligger?

Noen som har tips, eller har vært borti samme problem?

Skal se hvordan det går med Android nå, og kommer tilbake til det.

mvh
Knut Einar :)
 

Terje-A

Æresmedlem
Ble medlem
16.05.2013
Innlegg
13.496
Antall liker
9.228
Sted
Østfold
Torget vurderinger
19
Etter siste oppgradering så finner ikke min iPad min Node2 hvis jeg har nettvekskabel tilkoblet Noden. Kjører jeg trådløst så er alt ok. Og lydkvaliteten er helt super. Så nå kjører jeg trådløst og tenker ikke mer på dette.:)
 

Kanutus

Hi-Fi freak
Ble medlem
16.11.2014
Innlegg
2.006
Antall liker
780
Sted
Nesodden
Ja, det er nok noe med kabel/trådløst å gjøre. Akkurat nå står den på trådløs, dvs ingen kabel koblet til, og jeg har prøvd både med og uten kabel. No go still.

Når det gjelder iOS og last.fm fant jeg ut at den stod på 'info', og dermed hoppet den inn der hver gang. Jeg må nok uansett si at appen har blitt litt forvirrende, og jeg skulle gjerne sett en forenklet versjon med kun avspilling av musikk og ikke noe dilldall ... :)

Takk for innspill :)
 
Topp Bunn