Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-interessert Kvakksalver's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2003
  Innlegg
  55
  Tagget i
  0 Innlegg

  Spraking fra høyttalere når det spilles musikk fra PC

  I går bestemte jeg meg for å formatere PCen min. Alt fungerte tilsynelatende fint, men når jeg spiller av musikk fra PCen og surfer på nettet samtidig spraker det fra høyttalerene når jeg scroller nedover en nettside. Problemet er ikke så vanvittig stort, men det problemet er permanent når jeg spiller av videoer. Da spraker det hele tiden. Jeg har en ekstern Dac, Kingrex UD384, som har fungert bra. Det er først etter formattering dette skjedde. Jeg Jeg har prøvd å innstallere to ulike drivere og oppdatert firmware. I tillegg har jeg prøvd ASIO4ALL-drivere for å se om jeg kunne gjøre noen justeringer, men uten hell.

  Er det noen som har vært borti dette problemet før? Operativsystemet mitt er forøvrig Windows 7.

 2. #2
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Mar 2014
  Innlegg
  608
  Tagget i
  0 Innlegg
  Jeg har opplevd det du beskriver en gang med en DAC tilkoblet mac mini. Koblet usb til annen kontakt og problemet var helt borte. Men var kun en dac dette oppsto med, husker ikke sikkert vilken det var. Tror det var med en Stello DAC eller Grace m902

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed