Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Medlem
    Ble medlem
    Jan 2016
    Innlegg
    1
    Tagget i
    0 Innlegg

    problemer med dac/pc ?

    halo. Noen her inne som kunne hjulpet meg med et problem? satte og koblet opp et anlegg jeg hadde kjøpt i helgen bestående av nad c275 bee effektforsterker, c165 bee forforsterker, cambridge audio dac magic pluss og et par b&w cm9.
    bruker usb fra pc.
    først fikk jeg spilt en time så kuttet musikken helt. fikk den ikke på igjen uansett hva. prøvde dagen etter. fikk spilt noen sekunder før den kuttet igjen. De siste to dagene har jeg fått spilt, helt til den kuttet igjen istad.
    har prøvd og oppdatere driver, skur av og på pc og anlegg en rekke ganger. skjekket over at alt er riktig koblet. pc'en reagerer når jeg kobler inn usb og viser volum samt at den står at er koblet til.
    noen som har vært borte i lignende? kunne skjønt det hvis jeg ikke fikk koblet til, men tilkoblingen kommer og går jo.
    takk på forhånd.

  2. #2
    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    Mar 2014
    Innlegg
    608
    Tagget i
    0 Innlegg
    Din PC og DAC er satt i riktig USB modus? I noen tilfeller må du velge USB class 1 (opptil 96kHz) på DacMagic hvis din PC ikke støtter USB audio class 2 (over 96kHz). Uansett om din PC støtter class 2 (over 96kHz) bør du likevel forsøke med DacMagic i class 1. Hvis du ikke vet hvordan det stilles så last ned manualen på nett, der står det enkelt beskrevet prosedyren.

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed