Deezer Elite/Sonos

TiaZzz

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
26.12.2015
Innlegg
135
Antall liker
41
Sted
Skedsmo
Hepp.

Fant ingenting ved søk om akkurat dette så jeg lager like greit en ny tråd.

I følge Subscription Plans så kan altså Deezer levere FLAC fra seg om man har en Sonos-enhet. Mao. har man en rival til Tidal. Nå tilbyr jo Sonos Tidal-integrasjon også, men ser at Tidal får en del pepper rundt om og konkurranse gagner jo oss forbrukere.

Noen her som har snust på Deezer? Jeg har i dag Spotify, men ønsker å gå over til lossless og det frister lite å gi penger til Jay-Z. ;D
 

trondav

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
08.12.2015
Innlegg
373
Antall liker
446
Sted
Flekkefjord
Torget vurderinger
16
Jeg har kjørt Deezer Elite helt siden det kom til Norge (nesten 1 år) sammen med Sonos. Før dette kjørte jeg Wimp HiFi. Deezer Elite er helt på høyden lydmessig. .flac filer på nesten alt av musikk (har faktisk til gode å se noe som ikke er .flac). Fungerer ypperlig - også offline på mobil enhet. Kanonfornøyd. Det som Tidal er bedre på er den redaksjonelle biten - spesielt innenfor norsk musikk. Nå når Knut Schreiner kommer inn som redaktør blir det nok enda bedre.
 

TiaZzz

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
26.12.2015
Innlegg
135
Antall liker
41
Sted
Skedsmo
Takk for tilbakemeldingen.

Det redaksjonelle er lengt nede på prioriteringslisten min. Utvalg, kvalitet, grensesnitt, oppetid, kapasitet etc. teller langt mer for meg. Nå vet jeg i alle fall at om Tidal ikke faller i smak så kan jeg kaste penger på problemet i form av Sonos og Deezer.
 
Topp Bunn