Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  dustcap
  Guest

  Poweramp android avspiller

  Jeg har installert Poweramp musikkavspilleren på android smart-telefonen min, en Sony acro S. Jeg installerte først en trial-versjon, samt så kjøpte jeg fullversjon-registreringen på nettsiden, og fikk en ID for registrering. Jeg lastet ned versjonen som ikke er for Google Play registrering, og installerte den, brukte gmail som valg under installasjonen, da IDen er knyttet til eposten gmail. Jeg tror den ble korrekt registrert, slik at det ikke er trial-versjon lengre. Men synes det er rart at det ikke er mulig å sjekke dette i spilleren. Samt så lurer jeg på om jeg klarer å finne alle Poweramp settingsene. Noen andre som har testet denne spilleren ?

  Da jeg kunne tenkt meg å sjekke om det er trial versjon eller ikke. Jeg har versjon 2.0.10-build-581-uni.

  Omtrent de eneste som er mulig er Folder view, samt Library view, for å finne album og sanger. Samt Equalizer og Tone/Vol for å justere lyden. Samt så vises"spillevinduet" eller det vanlige hovedvinduet, som viser coverbilde og valg som å bytte spor, samt shuffle og repeat.


  Synes selv Poweramp gir noe bedre kontroll ved avspilling enn Sony sin Walkman spiller.

 2. #2
  dustcap
  Guest
  Nå fant jeg settings menyen, problem solved

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed