Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Hifi-interessert
    Ble medlem
    Aug 2014
    Sted
    Drammen
    Innlegg
    82
    Tagget i
    0 Innlegg

    Line Magnetic 502CA DAC troubleshooting

    Hellu,

    Nevnte DAC kom i posten fra Mala i dag. Skal testes en uke Problemet er at jeg ikke får lyd ut av USB- inputen. Koblet inn mellom min windowsbaserte PC og forsterker så er den bare tyst.
    Under "enhetsbehandling" i kontrollpanel så vises det en feil med "XMOS USB Audio 2.0" der det står: Denne enheten kan ikke starte. (Kode 10)

    Angir at to revisjonsnivåer er inkompatible.

    Jeg har forsøkt å oppdatere driveren men det hjalp ikke. Kan heller ikke se at det følger med drivere i esken fra Mala.

    Litt hjelp verdsettes

    Mvh
    Marius Sætra
    AMR CD777, Sugden a21al, Spendor A5 og Black Magic IC.

  2. #2
    Moderator bambadoo's Avatar
    Ble medlem
    Oct 2002
    Sted
    Lørenskog
    Innlegg
    17,768
    Tagget i
    2 Innlegg
    Det skal følge med drivere på en cd har jeg lest.

    Det skal også være mulig å laste ned her:
    丽磁音响有限公司

    Avvinstaller de gamle før du innstaller nye.

  3. #3
    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    Jul 2008
    Innlegg
    619
    Tagget i
    0 Innlegg
    Du har sikkert prøvd det, men allkevel -restart på PC?

  4. #4
    Hifi-interessert
    Ble medlem
    Aug 2014
    Sted
    Drammen
    Innlegg
    82
    Tagget i
    0 Innlegg
    Takk!

    Det virket så fort driveren var installert, og for en lyd

    Mvh
    Marius

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed