Skrivemåte for CD-album, når Windows Media Player lager bibliotek ?

D

dustcap

Gjest
Hei

Jeg lurer på hva som er den mest korrekte skrivemåten for CDer som er lagt inn som mp3 eller andre format, når Windows Media Player brukes. Jeg liker å ha en mappe for hver CD, selv om jeg har flere CDer for samme artist. Men har delt opp samlingen i noen hovedmapper basert på sjanger: "pop & rock", "elektronisk club chillout" er to slike hovedmapper.

Litt av problemet er at det virker som at Windows Media Player kan rote det til, da jeg antar at det er rom for mistolkinger, når den henter bibliotekinformasjon fra internett-tjenesten den bruker når biblioteket opprettes, eller oppdateres. Spesielt hvis det er compilations album.

Vet noen om Windows Media Player oppfatter bindestrek på samme måte som komma i mappenavn ?
Cafe del Mar - Volume 1
Cafe del Mar, Volume 1

Eller er mappenavnet irrelevant, og WMP henter informasjon fra de kolonnene som vises når det er detaljevisning i Windows?
Navn på et spor på Cafe del Mar, Volume 1 er "08. Underworld - Second Hand", spornummer "1", tittel "Second Hand", artister som bidrar "Underworld", album "Cafe Del Mar, Volume 1"
 

Just4Fun

Hi-Fi freak
Ble medlem
12.11.2005
Innlegg
1.469
Antall liker
29
Sted
Sauda
Torget vurderinger
1
Normalt brukes tag's til dette, hvis album ikke er taget, kan dette av og til hentes ut fra fil navn. En kan da velge separatorer være seg , . _- eller andre. For din egen del vil jeg anbefale deg å bruke mp3tag eller andre spesial program for å opprette og endre tag. Disse programmene kan også endre fil og katalog navn slik at du får en ensartet struktur på biblioteket.
 
Topp Bunn