Bør Windows 8.1 ordnes med Windows 7 look ?

D

dustcap

Gjest
Hei

Jeg har en bærbar PC med Windows 8.1, nyinnkjøpt. Den har veldig gode spesifikasjoner. Ble så jeg kjøpte før Windows 10 har blitt lansert. Jeg har lest at Windows 10 har gått bort ifra tile utseendet til Windows 8.1. Samt at de med Windows 8 og 8.1 skal få gratis oppdatering til Windows 10.

Bør jeg installere noe sånt som classic-shell på Windows 8.1, for å gi den et Windows 7 look??


Da jeg synes at Windows media player f.eks ikke har kommet frem så bra, for eksempel. Det virker som at den medfølgende musikkspilleren tar hele skjermbildet, samt at den kan minimaliseres. Virker som at Windows 8.1 har tatt litt avstand til multi-tasking..

Det mest merkelige er at det ikke er noe vanlig program-start meny nede til venstre. Jeg får inntrykk av at programmene kan startes med short-cut på skrivebordet, og at det lett kan ta en del plass. Eller at filene skal åpnes først, og at det er slik programmene startes. Lurer litt på hva andre har gjort.
 

weld77

Æresmedlem
Ble medlem
19.09.2014
Innlegg
20.740
Antall liker
13.230
Også i Win 7 var startmenyen en ganske ineffektiv måte å starte ting på. Går fortere å skrive i søkefunksjonalteten i Win 8 (og Win 7).
 

Geir Kristiansen

Hi-Fi freak
Ble medlem
28.01.2011
Innlegg
2.853
Antall liker
2.281
Sted
Tromsø
Har du touch-skjerm så prøv å venne deg til tiles, hvis ikke er det bare å kjøre på med classic Shell.
 
D

dustcap

Gjest
Har ikke touch-skjerm, var ikke så interessert i det, på den nye laptop'en. Blir så jeg installerer Classic Shell, den får en del skryt på YouTube. Søkefunksjonen var fin, men, greit å se programmene på en liste også.
 
D

dustcap

Gjest
Legge inn Win 10, tja. Kan egentlig vente litt, da jeg nettopp fikk Win 8.1. Må lese litt om den først i alle fall, står at den heter Technical Preview.

Jeg installerte Classic Shell, den har en link til tile looken i Win 8.1.
 
Topp Bunn