Resultater 1 til 6 av 6
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  dustcap
  Guest

  Bør Windows 8.1 ordnes med Windows 7 look ?

  Hei

  Jeg har en bærbar PC med Windows 8.1, nyinnkjøpt. Den har veldig gode spesifikasjoner. Ble så jeg kjøpte før Windows 10 har blitt lansert. Jeg har lest at Windows 10 har gått bort ifra tile utseendet til Windows 8.1. Samt at de med Windows 8 og 8.1 skal få gratis oppdatering til Windows 10.

  Bør jeg installere noe sånt som classic-shell på Windows 8.1, for å gi den et Windows 7 look??


  Da jeg synes at Windows media player f.eks ikke har kommet frem så bra, for eksempel. Det virker som at den medfølgende musikkspilleren tar hele skjermbildet, samt at den kan minimaliseres. Virker som at Windows 8.1 har tatt litt avstand til multi-tasking..

  Det mest merkelige er at det ikke er noe vanlig program-start meny nede til venstre. Jeg får inntrykk av at programmene kan startes med short-cut på skrivebordet, og at det lett kan ta en del plass. Eller at filene skal åpnes først, og at det er slik programmene startes. Lurer litt på hva andre har gjort.

 2. #2
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Sep 2014
  Innlegg
  7,486
  Tagget i
  3 Innlegg
  Også i Win 7 var startmenyen en ganske ineffektiv måte å starte ting på. Går fortere å skrive i søkefunksjonalteten i Win 8 (og Win 7).

 3. #3
  Hifi Freak Geir Kristiansen's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2011
  Sted
  Tromsø
  Innlegg
  2,692
  Tagget i
  0 Innlegg
  Har du touch-skjerm så prøv å venne deg til tiles, hvis ikke er det bare å kjøre på med classic Shell.
  EC 4.9, EC AW250-R, EC EMP2, EC ECG 1 Platespiller, EC ECP 2 RIIA, Lynx Hilo Dac, BlueSound Node, NAD T785 HD, Dali Euphonia MS5, Dali P-10 DSS Sub, Ikon Vokal 2 Mk2, Ikon On-Wall Mk2, Head FI: Lynx Hilo + Beyerdynamic T5p, Sennheiser HD800S + Sennheiser HDVD 800

 4. #4
  dustcap
  Guest
  Har ikke touch-skjerm, var ikke så interessert i det, på den nye laptop'en. Blir så jeg installerer Classic Shell, den får en del skryt på YouTube. Søkefunksjonen var fin, men, greit å se programmene på en liste også.

 5. #5
  Hifi Freak aam01's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2014
  Sted
  Sandvika
  Innlegg
  2,119
  Tagget i
  0 Innlegg

 6. #6
  dustcap
  Guest
  Legge inn Win 10, tja. Kan egentlig vente litt, da jeg nettopp fikk Win 8.1. Må lese litt om den først i alle fall, står at den heter Technical Preview.

  Jeg installerte Classic Shell, den har en link til tile looken i Win 8.1.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed