Sluttet å miste forbindelsen med Internet

Steinar_Lund

Hi-Fi freak
Ble medlem
17.03.2002
Innlegg
7.813
Antall liker
2.736
Sted
Hvalstad, Asker
Torget vurderinger
3
Da jeg kjøpte ny Pc med Windows 7 i vår, fulgte IE med. Jeg var hele tiden plaget med meldinger som "Internet Explorer har sluttet å virke", mens jeg vitterlig kunne bruke IE.

I tillegg mistet jeg nettverksforbindelsen titt og ofte. Måtte bruke Telenorhjelpen flere ganger om dag. Bruker fiber fra Telenor.

MEN, for noen dager siden byttet jeg til Google Chrome, og siden det har jeg ikke hatt noen av disse problemene i det hele tatt. At jeg ikke lenger får beskjed om at IE ikke funker, er kanskje ikke så rart. Men at også forbindelsen er mere stabil, er i mine øyne litt mer merkelig.
Utslagene på en skala fra 1 til 5 ligger nå stabilt på 2-3, motsetning til tidligere da den stort sett lå og vaket på 1.

For all del; jeg er kjempefornøyd over at problemene nå er borte. Men samtidig er jeg litt nysgjerrig - er det mulig at bytte av nettleser kan ha betydning for stabiliteten på signalet?
 
N

nb

Gjest
Nei. Nettlinjen din vet nok fint lite om hvilken nettleser du bruker. Men at noe fungerer bedre enn IE er ikke så rart, IE er, har vært og vil sannsynligvis forbli et makkverk. Det er forresten ferdigkjøpte PCer med Windows preinstallert også, men det er en annan sak.

Dersom du ikke får svar fra www.hifisentralen.no eller www.aftenposten.no eller hva du nå tester med, så kan det være flere grunner til det uten at det har noe med selve nettlinjen din å gjøre. Det er mer pålitelig å kjøre ping mot en IP-adresse på nettet evt en traceroute for å se hvor det evt stopper opp.
 

Steinar_Lund

Hi-Fi freak
Ble medlem
17.03.2002
Innlegg
7.813
Antall liker
2.736
Sted
Hvalstad, Asker
Torget vurderinger
3
Takk for svar. Nei, jeg føler ingen trang til å teste noe. Jeg er såre fornøyd med tingenes tilstand. Bare litt nysgjerrig ettersom bytte av nettleser falt sammen i tid med bedring i stabiliteten på signalet.
 
Topp Bunn