Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast mesc's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2008
  Sted
  Rogaland
  Innlegg
  306
  Tagget i
  0 Innlegg

  Lyd/video avspiller med bibliotek (realplayer kastes på dør)

  Hei

  Jeg driver å hjelper min far med hans gamle trege udugelige maskin...
  Han har hatt masse problemer med realplayer gjennom tidene og vil nå bytte til noe annet. Det han gjør er å laste ned youtube musikkvideoer og avspille disse i realplayer.
  Han er ikke særlig flink/fleksibel når det kommer til pc, så jeg trenger å finne et greit program som har lignende funksjonalitet.

  Det jeg trenger da er vel et program som har bra bibliotek funksjon til alle videoene hans, og som kan spille av disse (flv?). Funksjon til til å automatisk laste ned youtube videoer er et pluss men ikke et krav.

  Jeg vet nesten ingenting om realplayer og denslags, så her trenger jeg litt hjelp. Finnes det noe slik jeg leter etter?

 2. #2
  Hifi Freak Eviledorf's Avatar
  Ble medlem
  May 2012
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  1,381
  Tagget i
  0 Innlegg
  MediaMonkey kan være et alternativ. Den har i allefall et valg for å scanne etter flv filer, men jeg har aldri testet dette. Men jeg tror ikke det er noen funksjonalitet for å søke på Youtube og laste ned nye filer.

  Det jeg derimot har testet og som fungerer utmerket er noe som heter Tomahawk Player. Her kan man søke i Spotify, SoundCloud og flere andre. Det er også mulig å installere en Youtube plugin. Denne følger ikke med automatisk da Google ikke tillater dette, men det er veldig enkelt å finne kildekoden på nettet og installere denne selv. Man får ikke se vidoene i selve Tomahawk spilleren, men man får hørt musikken. Du må nesten teste selv og se om dette kan være noe. Jeg synes det er et bra verktøy for å sjekke ut musikk jeg ikke finner på Wimp og Spotify.
  "Hvis jeg var deg så ville jeg spandert en øl på meg" - Jokke

  Last.fm profil
  Min HTPC tråd

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed