Lyd/video avspiller med bibliotek (realplayer kastes på dør)

mesc

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
27.08.2008
Innlegg
306
Antall liker
7
Sted
Rogaland
Hei

Jeg driver å hjelper min far med hans gamle trege udugelige maskin...
Han har hatt masse problemer med realplayer gjennom tidene og vil nå bytte til noe annet. Det han gjør er å laste ned youtube musikkvideoer og avspille disse i realplayer.
Han er ikke særlig flink/fleksibel når det kommer til pc, så jeg trenger å finne et greit program som har lignende funksjonalitet.

Det jeg trenger da er vel et program som har bra bibliotek funksjon til alle videoene hans, og som kan spille av disse (flv?). Funksjon til til å automatisk laste ned youtube videoer er et pluss men ikke et krav.

Jeg vet nesten ingenting om realplayer og denslags, så her trenger jeg litt hjelp. Finnes det noe slik jeg leter etter?
 

Eviledorf

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.05.2012
Innlegg
1.381
Antall liker
1.044
Sted
Bergen
MediaMonkey kan være et alternativ. Den har i allefall et valg for å scanne etter flv filer, men jeg har aldri testet dette. Men jeg tror ikke det er noen funksjonalitet for å søke på Youtube og laste ned nye filer.

Det jeg derimot har testet og som fungerer utmerket er noe som heter Tomahawk Player. Her kan man søke i Spotify, SoundCloud og flere andre. Det er også mulig å installere en Youtube plugin. Denne følger ikke med automatisk da Google ikke tillater dette, men det er veldig enkelt å finne kildekoden på nettet og installere denne selv. Man får ikke se vidoene i selve Tomahawk spilleren, men man får hørt musikken. Du må nesten teste selv og se om dette kan være noe. Jeg synes det er et bra verktøy for å sjekke ut musikk jeg ikke finner på Wimp og Spotify.
 
Topp Bunn