USB converter.

nikosidis

Overivrig entusiast
Ble medlem
11.03.2007
Innlegg
857
Antall liker
250
Torget vurderinger
16
Fikk meg en hyggelig overaskelse i dag. Jeg har selv Hegel HD20, en DAC som jeg liker veldig godt. Jeg er helt avhenging av å bruke USB overføring, noe som til nå har fungert veldig godt. Jeg vet at HD20 ikke har asyncron USB overføring og har tenkt litt på hva eventuelt dette kunne gjøre med lyden i HD20. Når Musical Fidelity v-link dukket opp på brukten var det egentlig bare å kline til. Den kostet meg kr 570,- inkl. frakt noe som jeg anser som lommerusk i hi-fi sammenhengt. Var foresten en meget rask og hyggelig handel.
Jeg koblet opp og merket ganske raskt en forbedring. Her var det rett og slett svartere bakgrunn. Bassen var bedre og de små antydningene til digital hardhet var totalt borte. Jeg koblet tilbake rett i HD20 og selv om ikke det låt dårlig var det liten tvil om forbedringene v-link hadde gjort. Nå skal det også nevnes at Coax 1 inngangen på HD20 som jeg bruker sammen med v-link kan være en faktor som gjør forbedringene så merkbare, ettersom denne inngangen skal være en del bedre enn de andre inngangene på HD20. Det er ikke så ofte jeg sitter å hører kjente låter helt gjennom som jeg har gjort i dag. Jeg trodde helt klart ikke det var mulig å få mine FLAC (CD-rip) filer til å låte så ekte (analogt)
Jeg måtte derfor skrive dette innlegget for å kunne dele denne ærfaringen med andre som bruker USB og som ikke har asynchron overføring. Nå er det helt klart andre faktorer som kan spille inn som f.eks Coax inngangen på HD20. Det er også mulig at windows 7 kan ha gjort noe rart med filene ved bruk av direct sound Hegel driveren, hva vet jeg ;) Var unasett plug and play. Musical fidelity v-link dukket opp, også som direct sound driver, men da asyncron overføring, noe som etter hva jeg har forstått gjør at v-link styrer datastrømmen fra min laptop. Er det andre som har prøvd tilsvarende løsning hadde det vært spennende å høre deres opplevelser. Kan også nevne at min v-link er den første versjonen. Den er vist kommet i 2 versjoner etter denne.
 
Sist redigert:
Topp Bunn