Audio Pro Trådløs

inc

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
19.06.2006
Innlegg
110
Antall liker
11
Noen som har Audio Pro WF 100 trådløs "minidac" her ?
Kikka litt på disse små boksene , men er de så gode som det skrives om ?? (Feks i siste Fidelity )
De virker jo som en smart løsning for og bruke mellom pc og forsterker .
Håper noen har bruker erfaringer på disse her. :)
 

CDWMcInSpots

Hi-Fi freak
Ble medlem
30.09.2010
Innlegg
7.551
Antall liker
564
Sted
Bergensregionen
Jeg har både Audio Pro WF100 (les den original Fidelity-testomtalen hos Neby) og LV2 (les den svenske testomtalen hos Neby).

Innen samme rom virker trådløst meget bra. Mellom rom i murhus kan det variere bl.a. p.g.a. vegger, (mengden) trådløse datanettverk i nabolaget og deres aktivitet, osv., osv. akkurat som med trådløse datanettverk. Audio Pros FAQ inneholder noen tips hvis du har litt datakunnskap, og programmet inSSIDer kan være til hjelp.

Audio Pro LV2 benyttes på kjøkkenet, som oftest matet av en Logitech Squeezebox Touch (nettradio og egenlagret musikk) og av og til en PC (som regel for WiMP). Dette opplever jeg som en meget vellykket løsning for mitt lille kjøkken. DSP gir godt(/imponerende) bassnivå fra små høyttalere i A5-størrelse. Man savner sjelden noe, spesielt forholdene tatt i betraktning.

Audio Pro WF100 benyttes så langt i stuen med bærbar PC på fanget eller et bord for WiMP, YouTube m.m. Fint og enkelt når man vil ha høyst brukbar lyd fra PCen til stereoanlegget på en enkel og praktisk måte uten styr eller kabler.

Jeg har (så langt) ikke forsøkt å lyttesammenligne Audio Pro-løsningene mot f.eks. Logitech Transporter eller Grace Design m903 matet digitalt fra PC med foobar2000 via USB eller Logitech Squeezebox Touch.

Jeg teller på knappene om jeg skal benytte tilbudet fra Canal Digital og Komplett til å kjøpe et ekstra sett Audio Pro WF100.
 
Topp Bunn