Adobe reader/player til besvær.

Gudmund_Vold

Medlem
Ble medlem
04.03.2011
Innlegg
18
Antall liker
1
Sted
Pepperstad Skog
De siste ukene har jeg hatt gjentatte problemer med sorte og blå skjermer med masser av skrift, rebooting, omstarter og pc som plutselig slår seg av mens man arbeider. Har hatt med pcen til en fetter som vet litt mer enn meg og han har hjulpet meg med problemet og tilslutt fant vi/han løsningen:
Hvis man laster ned alle oppgraderingene som blir tilbydt og IKKE glemmer og ta vekk antivirus pakken som medfølger de nyeste downloadingene av Adobe så kommer problemene raskt. Løsningen er altså å fjerne alt av gammel eller oppgradert Adobe og download Adobe på nytt uten ekstra virusbeskyttelse eller free scan som de så fint kaller det. Nå har min Pc virket perfekt i en uke etter at alt ble re-innstallert etter og ha fusket og tullet i nesten en måned. Bare et tipps, alle oppgraderinger av software er ikke nødvendighvis av det gode.
 

Asbjørn

Rubinmedlem
Ble medlem
26.03.2006
Innlegg
36.429
Antall liker
35.214
Sted
Vingulmǫrk
Torget vurderinger
2
Færrest mulig Adobe-programmer er en bra start for å få en stabil PC. Dessverre finnes det ikke gode alternativer til Flash, såvidt jeg vet, men jeg er helt enig i at Adobe Reader fortest mulig bør erstattes av Foxit Reader på enhver pc. Du bør være litt kritisk til hvilke tilleggsmoduler du ønsker å installere også der. Foxit Toolbar kan man f eks greie seg fint uten.

Her: http://www.foxitsoftware.com/pdf/reader/
 
Topp Bunn