XBMC trimming

pstraums

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.05.2007
Innlegg
1.413
Antall liker
118
Sted
Flateby
Torget vurderinger
1
Halloen båys'n girls..

Jeg har etter trekvart års kjemping klart å få "serveren" min til å ligne på noe som kan beskrives som mer eller mindre STABIL :) Dette er en server som har to jobber. Den er min squeezeserver, som brukes til nesten alt av musikkspilling her i huset, men det er også en htpc som brukes til highres musikkavspilling (siden daccen støtter dette via usb). Den brukes også til foto/video/tv/film avspilling naturligvis. Til dette bruker jeg XBMC og synes det fønker veldig fint.

Er det noen XBMC brukere her som kan komme med anbefalinger til hvordan best mulig utnytte det ? Nå kjører jeg den default med det skinnet som ser best ut av de som følger med.. Hadde vært artig med et skin som viste store album cover når jeg spilte (finnes det noen der man kan velge mellom flere coverbilder? jeg har prøvd å legge inn front og back-cover på mye av det jeg har rippet/tagget), og kanskje litt mer oversiktlig "filmbibliotek" .. ikke sikkert det finnes, men hvis det er noen eksperter her som kan alt om dette, og som gidder å gi meg et tips eller to, så hadde det vært knall :)

(F.eks. er det noe jeg må gjøre lydmessig her ? Jeg kjører btw win 7 ult/i5 og filene ligger på noen samsung f4 "øko" disker..)
 

Vedlegg

Topp Bunn