PC anlegg med god hifi lyd

Arne_Langaas

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.09.2002
Innlegg
180
Antall liker
0
Liten respons på trådløst anlegg fra PC på Hifi generelt, http://www.hifisentralen.no/forum/index.php/topic,50342.0.html

så prøver her med en litt annen vri:

Kilden kommer til å være Spotify evt. Wimp eller hva som nå blir streamingtjenesten i fremtiden, har man en PC med bredbånd og Internett er man forberedt på alt, det er vel igrunnen den eneste fremtidssikre kilden som fins.. Har også ca 250 stk CD men de kan man jo rippe over hvis man gidder, det gjør ikke jeg, så da er det bare å putte dem i det optiske drevet og spille dem fra maskina som en hvilken som helst CD-spiller..

I tillegg hadde det vært fint å kunne koble til TV for å få bedre lyd på filmer, spill, og DVD, kilden der er enten en HD dekoder fra Canal Digital eller en PS3, begge via en bryterboks inn på den eneste HDMI inngangen som fins, har fremdeles den gode gamle 32" Tatung..

Trådløst overført til noen aktive høyttalere var første tanken, men det virker som det eneste alternativet i dag med noenlunde lyd er dette: http://www.audiopro.se/?id=197&id_category=7

Fins også et høyttalersett fra JBL som er basert på Control 1 men de har fått dårlige tester, og har hos noen både slått seg av så fort låten stopper og blokkert husets wifi signal: http://reviews.cnet.com/speakers-speaker-systems/jbl-on-air-control/4505-6467_7-32331402.html

Så har man jo selvfølgelig Sonos ferdig med Spotify, Sonos sin egen digitale forsterker har ikke fått så god omtale.. eller Squeezebox med masse dataklurigheter for å få til Spotify, løsninger som krever flere bokser og anlegg og høyttalere osv, da blir det liksom litt mye styr igjen..

Man kan jo også da vurdere feks en Abrahamsen DAC til 1600 kr og ordinær forsterker og høyttalere, men igjen så blir det et tradisjonelt stort anlegg som jeg egentlig ikke har bruk for.

Det fins jo PC-høyttalere med innebygget DAC, forsterkere, og AUX inngang, som har fått veldig god omtale for hifi lyd, slik som denne:
http://www.lydogbilde.no/bowers-aamp-wilkins-mm-1.4778771-117331.html

Andre forslag?
 

ansepe74

Overivrig entusiast
Ble medlem
13.01.2007
Innlegg
1.005
Antall liker
31
Sted
Bodø
Ligger en pro-ject USB-DAC til 600 på brukten.. Må da være en fin begynnelse? ::)
 

Arne_Langaas

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.09.2002
Innlegg
180
Antall liker
0
AVI'en så jo veldig interressant ut, litt stiv pris, må jo ha stativer i tillegg.. Har den USB inngang? Så jo veldig bra ut den innebygde DAC'en så blir litt tullete å feks kjøpe en ekstern DAC som ikke blir noe bedre bare for å koble på PC'en.. Så ut som det bare var optiske digitale innganger der..?! Har en HP DV 7 PC m USB og HDMI, ikke aktuelt å kjøpe enda en bare for å få lyd..

Fatter ikke hvorfor det ikke fins mer aktive høyttalere med en skikkelig innebygd DAC, USB eller HDMI inngang, og en eller to analoge innganger, og gjerne fjernkontroll, det er jo helt genialt! For trådløst bruk fra PC kan man bruke de trådløse donglene fra Audio Pro også..

Men ønsker igrunnen ikke bruke mer enn ca 10 000 kr, og helst fra en forhandler her i Trondheim..

Og så hadde det vært veldig viktig å vite om de trådløse løsningene fra Audio Pro fungerer selv om det er et trådløst wifi-nett fra før i huset! Er vel i 2,4 ghz området alt dette.. Men jeg har en gammel D-Link DI-524 ruter som fungerer helt upåklagelig, det har falt ut bare en gang på 2 år! Kanskje en fordel å ha noe gammelt som ikke sloss med moderne frekvenser, kodinger, og effekt.. Hører hvertfall om at andre sliter med trådløsnett som forsvinner med jevne mellomrom..
 

Arne_Langaas

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.09.2002
Innlegg
180
Antall liker
0
"17. HUR UNDVIKER LJUDNÄTVERKET STÖRNINGAR?
Frekvenshopp före lyssning. Vi byter kanal innan det blir störningar. Nätverket kontrollerar kanalerna progressivt, dvs innan störningar uppkommer.

Vi har ett unikt "sniffer"-system som läser av andra trådlösa kanaler som potentiellt kan ge störningar. Detta system byter kanal automatiskt och hoppar mellan lediga RF kanaler så att brus eller störningar inte uppstår. Detta möjliggör att Audio Pros nätverk alltid fungerar och kan fungera bland andra trådlösa nätverk. Det finns inbyggt säkerhetssystem som filtrerar alla onödiga RF band störningar från andra nätverk.

Det finns 2 inbyggda antenner som fungerar som en differential antenn. Genom att ha 2 antenner kan vi hitta den starkaste signalen inte bara på RF banden utan också på antennerna själva. Så om det finns störningar på ena antennen byter systemet till den andra automatiskt.

Bandbredden är 1.6MBs per kanal, detta innebär HD format. Stereoljud sänds i 48kHz för att ge bättre ljudprestanda.>"

Genialt; fra Audio Pro's FAQ: http://audiopro.se/?id=194#/faq
 

kablang

Overivrig entusiast
Ble medlem
26.06.2007
Innlegg
526
Antall liker
258
Torget vurderinger
1
Arne Langaas skrev:
Fatter ikke hvorfor det ikke fins mer aktive høyttalere med en skikkelig innebygd DAC, USB eller HDMI inngang, og en eller to analoge innganger, og gjerne fjernkontroll, det er jo helt genialt! For trådløst bruk fra PC kan man bruke de trådløse donglene fra Audio Pro også..
Disse bør kunne oppfylle noen av kravene dine,

http://www.prolyd.no/Avdelinger/produkter/Høyttaler-/-Monitor/Studio-Aktive/Infrasonic/Infrasonic-Blow5-Digital-i-o-AES-EBU-Toveis,-4050-W,-58Hz--20-kHz,-105-dB-Blow5-ST-D.aspx

 

Arne_Langaas

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.09.2002
Innlegg
180
Antall liker
0
Ser ikke noe USB eller HDMI inngang der heller dessverre! :-\ Det fins jo faktisk på B&W, men med de trådløse donglene fra Audio Pro så kan alle aktive høyttalere med analog inngang benyttes selvfølgelig.. Har man USB eller HDMI inngang så slipper man kostnaden på 2000 kr for de trådløse donglene, men må finne seg i å bruke ledning.

Smale gulvstående høyttalere hadde vært tingen; med trådløs overføring, en ekstra analog inngang for TV, innebygd DAC og forsterker, og gjerne fjernkontroll på inngangsvalg og volum (!?).. Igjen ønsker jeg meg noe som sikkert ikke fins! ;D Det får vel bli en runde på byen i høstferien og sjekke ut mulighetene!
 

Bjørn ("Orso")

Bransjeaktør
Ble medlem
03.11.2008
Innlegg
11.296
Antall liker
2.903
Sted
Bergen
Torget vurderinger
2
Skal du ha HDMI, tror jeg du må kjøpe en surroundreceiver. Den vil også ha digitale innganger. Dersom du må ha USB i tillegg, så vil jeg anbefale deg å kjøpe en HRT DAC som du kobler mellom PC og receiveren:
http://www.soundgarden.no/shop.cfm?path=249,260
Eller du kan kjøpe en Squeezebox som henter musikken trådløst og som igjen kobles med digital kabel til surround receiveren.

Så finner du de høyttalerne du liker.

Surround receivere fra merker som Yamaha, Denon, Pioneer, Harmon/Kardon og Onkyo er alle kurante. Effektdelen i de billige kan være en svakhet, men da kan du bruke effektrinn eller aktive høyttalere så sant receiveren har pre-out. Arcam selger surround receivere som er bedre til musikk, men de koster en del.
 

yellow

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
29.11.2002
Innlegg
391
Antall liker
140
Dette vet jeg ikke mye om, men hva med en mediaspiller som dette? http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=578316 Her er det HDMI, USB og RCA etc. Fjernkontroll også. Trådløst opplegg http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=595674 . Hvor en eventuell DAC skal inn i kjeden aner jeg ikke :)
Mulig at denne ikke passer dine krav, men det finnes massevis av slike bokser. Kanskje en annen vil passe bedre. Dise boksene er dessuten ganske små og kan skjules halvveis bak TV-foten e.l.

//y
 

Arne_Langaas

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.09.2002
Innlegg
180
Antall liker
0
Nei er nok på villspor der ja; jeg ønsker færrest mulig dingser mellom en PC og høyttalere for å spille i første omgang Spotify, og samtidig ha muligheten for å koble på TV. Det nærmeste jeg har kommet er løsningene fra Audio Pro, og den nevnte B&W høyttaleren; den har alt innebygget slik at det er kun høyttalerne og ingenting annet i tillegg, men da må det gå en USB kabel til PC, (og en kabel til TV men det gjør ingenting). Vanlige PC - høyttalere kan også brukes men de er ikke så særlig bra og uten DAC må man bruke PC'ens innebygde lydkort som kilde og det er visst heller ikke så bra har jeg lest..

Å begynne å rote med hjemmekino receiver, mediaspillere, Squeezebox, el. l. i tillegg til høyttalere var nettopp det jeg IKKE vil.. Mediaspillere brukes slik jeg har forstått for å streame innhold fra et USB minne, harddisk/nettverksdisk(NAS), eller det som allerede ligger lagret på en PC, vet ikke om de i hele tatt kan brukes for å videresende streaming i sann tid fra Spotify?? Den mottas jo fortløpende på husets wifi-nett, uff nei det der tror jeg ikke hverken går eller blir uansett unødvendig komplisert..

Da kan man jo likså godt gå for et Sonosanlegg, da må man ha en aktiv Sonosforsterker, den med 2 x 50 w innebygget digital forsterker som ikke har fått noen kjempetest koblet til ruteren med ledning, og to ordinære høyttalere, eller en trådløsboks fra Sonos koblet til ruteren med ledning, og den aktive høyttaleren fra Sonos, og alle de løsningene krever en Sonos fjernkontroll eller programvare på iPhone eller Androidtlf.. Dyrt og litt my styr det også.. Men veldig stilig selvsagt. Alternativt samme løsningen med Squeezebox på et vanlig anlegg og masse datanerdknot for å få til Spotify.. Puhh!! ::)
 

Arne_Langaas

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.09.2002
Innlegg
180
Antall liker
0
Har heller ikke USB eller HDMI inngang! Denne har KUN optisk digital inngang! (I tillegg til den analoge) Sjekker dere ikke før forslagene legges ut eller, hehe! ;D :D ::)
 
P

Parelius

Gjest
Forstod det ikke slik at den skulle ha alt som du ramset opp. Hva skal du med HDMI, forresten?

Men den skulle vel fungere fint trådløst sammen med en AE fra eplegutta.
 

noruego

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.06.2003
Innlegg
6.536
Antall liker
7.022
Du er nok bare litt tidlig ute, regner med at det vil bli flere alternativ når f.eks AirPlay blir implementert av flere seriøse aktører.
 

kablang

Overivrig entusiast
Ble medlem
26.06.2007
Innlegg
526
Antall liker
258
Torget vurderinger
1
Hvis du må ha en løsning nå så er det vel bare å bla opp, eller sy sammen en egen pakke. Ser ikke helt hvorfor det skulle være noe stort problem. Bra lydkort til PC får du jo også for en grei pris.

Poppulse kan være et mulig alternativ til Audio Pro som du har nevnt, http://www.hifisentralen.no/forum/index.php/topic,49870.0.html

Et par småtasser med HDMI,

http://cgi.ebay.com/JAVS-UDT-1-Hi-E...300?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item230a1fdb64

http://cgi.ebay.com/JAVS-DAC-2-MARC...305?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item230a1fdb69
 

Bjørn ("Orso")

Bransjeaktør
Ble medlem
03.11.2008
Innlegg
11.296
Antall liker
2.903
Sted
Bergen
Torget vurderinger
2
HDMI bør du egentlig i utgangspunktet kun bruke til overføring av filmlyd. Det regnes ikke som en spesielt god måte å overføre musikk på p.g.a. litt høye jitterverdier. Og da kommer du ikke utenom en surround receiver. Forøvrig finnes det surround receivere som kan hente musikken trådløst på lik linje med en squeezebox, men tviler på at brukersnittet er like bra og det vil nok ikke fungere med Spotify.

Det du spør etter, tror jeg ikke finnes. Du blir nødt til å infinne deg med og ha minst to bokser hvis du skal ha HDMI, men er det så ille? Squeezebox fungerer nå med Spotify forresten. Så Spotify og en surround receiver er alt du trenger. Klarer du deg uten HDMI, så kan du enten kjøpe en stereoforsterker med digitale innganger (f.eks XTZ Class A100 D3) eller aktive høyttalere med flere digitale innganger.

Hjelp til å sette opp Squeezebox og Spotify kan du få på forumet her.

En annen mulighet er å ha en PC (såkalt HTPC) stående i anlegget. Det er mulig å få en slik med innebygget forsterker også, men vi snakker da pris på godt over 10k hvis den skal være uten støy (en HFX). Jeg har selv en HTPC stående i anlegget og den har både HDMI og digital utgang. Da er du avhengig av skjerm som kobles til og som må brukes når du skal spille musikk.
http://www.hfx.at/
 

Arne_Langaas

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.09.2002
Innlegg
180
Antall liker
0
Parelius skrev:
Forstod det ikke slik at den skulle ha alt som du ramset opp. Hva skal du med HDMI, forresten?

Men den skulle vel fungere fint trådløst sammen med en AE fra eplegutta.
Nei, jeg ønsker å knytte en digital lydutgang fra PC til høyttalere med minst mulig nikknakk imellom, og jeg har kun USB og HDMI som mulighet for digital lydutgang, men la oss da holde oss til USB..

Hva er en AE fra eplegutta??
 

Arne_Langaas

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.09.2002
Innlegg
180
Antall liker
0
noruego skrev:
Du er nok bare litt tidlig ute, regner med at det vil bli flere alternativ når f.eks AirPlay blir implementert av flere seriøse aktører.
Det er vel en.. -er det proprietær det kalles? -løsning forbeholdt iTunes? Går vel ikke med Spotify eller Wimp?

Og ja! -er nok tidlig ute! Hvis streaming av musikk fra Internett i relativt høy kvalitet direkte fra "agenter" for plateselskapene tar av, bør det bli mulig å spille dette av direkte fra PC til aktive høyttalere eller direkte fra anlegg med wifi !! BURDE være enklere enn å spille en CD?! Stooort marked for dette fremover spår jeg!

Eller blir det platebutikker som selger minnebrikker..? Fåglarna vet, men med en PC som kilde er alle muligheter åpne! Og da bør markedet legge mer til rette for høykvalitetsavspilling fra PC! Og det er IKKE masse bokser og nerdete opplegg! :D 8)
 

Arne_Langaas

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.09.2002
Innlegg
180
Antall liker
0
Takk for alle svar! Ser ikke noe nytt blant dette som kan kjøpes i Trondheim imidlertid, så det blir en runde i høstferien, regner vel med det blir noe av det jeg har funnet selv i første omgang, hvis nå ikke Audio Pro har en gulvstående versjon av sin trådløse høyttaler på trappene med en aux inngang i tillegg som er verd å vente på.. B&W MM-1 har jo det meste og koster bare rundt 4000 kr, og kan fint få et liv etterpå hvis jeg finner ut at dette blir for smått på stua! Har gode minner fra gamle dager med blaa B&W DM-12 og DM-17 !



"Performance
I tried the MM-1 on a PC running Windows 7 and had no trouble whatsoever setting it up - I plugged it in, the computer loaded the drivers directly from the device and we were ready to roll in just a few seconds.

The USB connection, as well as offering a direct digital link, also allows you to have control of your music player via the pebble-shaped remote control. You can adjust volume on the speakers of course, but you can also pause and skip tracks you're playing on iTunes, Windows Media Player and even Spotify - not an asset that's usually available with computer speakers.


While obviously limited on volume, they're capable of rolling up to a decently loud level, certainly enough to fill a 6x5m room with controlled, distortion-free music that's too loud to talk over. Certainly more than you're likely to need even if you like to immerse yourself in multi-fragging computer gameplay.
The stereo image they create is fairly precise however, and without the ability to adjust the individual volume level of each speaker I had to experiment a little with placement to get the best results (equidistant, about three feet apart and not too close to the wall did it for me).

B&W's audio cred remains untarnished with the MM-1, which doesn't appear to distort, even at maximum volume, and generally delivers a fairly relaxed, even comfortable sound, which may not be the last word in detail, but delivers an impressively musical and well timed performance through the midrange and treble.

Bass isn't in the muscle league, as you might expect with a speaker this size, but it's tight, controlled and tuneful, making its presence felt without ever appearing to try too hard.



Read more: http://www.avreview.co.uk/news/article/mps/uan/3377#ixzz10N6PhqWE"
 

Arne_Langaas

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.09.2002
Innlegg
180
Antall liker
0
hvis nå ikke Audio Pro har en gulvstående versjon av sin trådløse høyttaler på trappene med en aux inngang i tillegg som er verd å vente på..
Så jeg stakk innom Ton Art og fikk der vite: http://www.lydogbilde.no/audiopro-kutter-kablene.4822581-43674.html !!!!!!!!



Snakk om Larsen / Carlsson kloning og med innebygget DAC og forsterker! Kolboksen til Stig Carlsson anno 2011 !!!!!!!!!!!!!!!!



Den hadde innebygget rørforsterker, altså en aktiv høyttaler fra 1960 ! Mer om den her:

http://www.carlssonplanet.com/coalscuttle.php

Og her: http://www.faktiskt.se/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=35092

Så dette og det faktum at jeg fikk et utrolig tilbud på noen andre høyttalere (hemmelig), og positivt svar og god pris fra 2 norske og 1 svensk forhandler av Larsen gjør at jeg for tiden holder på å gå helt i spinn og må ta en knallhard Pulsspinn på 3T i morra og koble helt ut med en blueskonsert på freddan, men først skal jeg en tur innom Hifiklubben og se og høre på B&W MM-1, Dali Mentor Menuet, Sonos, Denon CD-receiver, osv.. Puhh! DET VART SLITSOMT Å BYNN MED HIFI IGJEN!!
 

nma

Hi-Fi freak
Ble medlem
07.12.2003
Innlegg
4.696
Antall liker
518
Torget vurderinger
1
Det som er bra med Audiopro systemet er at høyttalerne fungerer uavhengig av hverandre. Du kan ha dem i hvert sitt hjørne i stua uten å trekke kabel mellom dem. Jeg har heller aldri opplevd dropouts eller forsinkelse i lyden med de trådløse systememe til Audiopro.
 

Arne_Langaas

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.09.2002
Innlegg
180
Antall liker
0
Foreløbig konklusjoner:

Lærerikt besøk på hifi butikkene de siste dagene:

Spotify Premium 320 kbps via en eller annen form for DAC fungerer faktisk meget bra som kilde selv i rådyrt utstyr!

Mini Denon CD-receiver føles nå som en litt utdatert måte å spille musikk på, den er litt svak, hva skal man med FM og eller DAB radio, hva skal man med CD når man kan bla opp en av 8 mill låter på fjernkontrollen eller PC'en og få like bra eller bedre lyd.. Men den spiller helt greit altså, holder den for å være litt bedre enn NAD sin fremdeles.. Utrolig mye bedre enn mixmasteranleggene på elektrokjedene!

B&W MM-1 er knallbra PC-høyttalere i nærfelt!! VELDIG bra og det eneste anlegget man trenger hvis nærfeltslytting er tingen, bra nok trykk lengre unna også, men det detaljerte lydbildet i bredde og dybde blir litt rotete og rart et stykke unna, den er tydelig optimalisert for nærfeltslytting men der er den rett og slett panserbra!! Forstår ikke at noen kan synes at dette er dyrt; ca 4000 kr for aktive høyttalere med DAC og DSP og superklangen og oppløsningen til B&W er drittbillig! At det går an å få så mye bra lyd utav noe så knøttlite!!

Sonos er veldig bra faktisk!! Den digitale Sonosforsterkeren som ser ut som noe Legobyggesett; drev faktisk et sett B&W CM5 helt greit og med ganske bra kontroll i bassen! OK æ må innrømme æ syns igrunnen det va veldig bra..

Små monitortype, eller altså små dyre stativhøyttalere MÅ ha DYRE GODE forsterkere, og de må pinadø stå nesten midt ute på gulvet for å spille bra.. Jeg har selv gjort den tabben gang på gang å kjøpe små knallbra stativhøyttalere, plassert de for nære vegg, og brukt vanlige, for svake og billige forsterkere........TABBE!!

To eksempler: Husker spesielt Infinity Modulus.. På en Rotelforsterker til noen tusen kr.. Selv originale gulvstativ fylt med avbalanseringsbly hjalp bare litt.. Lyden var fin men helt drept på en måte.. Sikkert den EMIT bånddiskanten tenkte jeg, nesten glassaktig i lyden, dårlig bass, ittno trøkk eller rytme.. Nei, selg! Solgte dem til en student som hadde Electrocompaniets største integrerte den gangen........ FYTTIRAKKERN DA MANN! DIGERT ORKESTER, DENNNNNNNNNN BASSEN, PEEEEEEEEEEEEEEEEERSPEKTIV.. Va bare å kom sæ bort og glem alt igrunnen den kvelden!

Rogers LS3/5a på Sugden liten klasse A forsterker, fint men lukket, kjedelig, selg.. Koblet de opp på Missionforsterker, samma greia; MY mer bass, perspektiv, rytme og driv, orgel hørtes svært ut!

MEN uansett; min tid med små høyttalere på stativ er over, lydbildet blir mindre, kun verstingene av stativhøyttalere og de riktig svære dyre forsterkerne kan lage store lydbilder da, og det blir faktisk ganske dyrt! Gulvhøyttalere er tingen, stativet på en stativhøyttaler står jo bare der og skal bare være tungt og ikke gi lyd i hele tatt, bare sug peng! Hvis man kun har mulighet for å sette en liten høyttaler på en hylle, miksepult, bokreol, vegghengt, osv. så er det jo greit, men da mener jeg en aktiv monitor kan være en god vei å gå. Igjen; den B&W MM-1 er KNALL i nærfelt!

Så til et stort poeng: High-end-anlegg er så UTROOOOOOOOOOOOOOOOLIG MYE BEDRE enn "vanlig hifi stereoanlegg". Ja det mener æ virkelig.. Ja dem koster kanskje en eller flere hundretusenkroner men så er også lyden deretter å! Og ALLE MÅÅ da høre det?! Lyden er GIGANTISK! ENORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMM! Hva i svarte trenger man surround te?????????? Har hørt det flere ganger nå de siste dagene, det er en enorm forskjell, det er udiskutabelt. Og for å få til dette må man ha store høyttalere.. Både åpne diverse panel/dipol uten kabinett, og dynamiske kabinett -høyttalere, men de med kabinett må være enormt godt avstivet ellers får man "kasselyd" okke som (B&W Matrixavstiving er supert inni).. Men i de prisklassene der er ikke det noe problem.. Lyden er så oppløst at man kan gå mellom lydan og plukk forskjeller med ulike kabler osv, no skjønne æ at det kan gå an.. Det tar ikke mer enn noen sekunder å høre om et anlegg er high-end! FATTARU?!

Jakten fortsetter, men æ har blitt mye klokere, og det haster spesielt å finne ut av om jeg kan bruke de high-end høyttalerne jeg har fått tilbud på, hjemme hos meg i den trange stua, og om de kan brukes på noe forsterkeri rundt 10 000 kr, eller den Sonosforsterkeren.. Men det kommer i en annen tråd på hifi generelt..

Gjør det ikke det blir det nok Larsen på Sonosanlegg eller de kommende aktive AudioPro gulvhøyttalere trådløst fra PC.. Hvis ikke blir det garantert hvertfall B&W MM-1 som trøsteanlegg!! - i mellomtiden. Og hvis jeg i fremtiden får en svær stue og blir tjokk av pæng, så blir det HIGH-END!! ;D Kanskje æ får mæ kvinnfolk å da?! :D :-* ;D 8)
 
Topp Bunn