Grumpy melding til GET

V

vredensgnag

Gjest
Jeg har hvisling og svakt skurr i bakgrunnen på signalene jeg får inn fra Get, på radiostasjonene P2 og Alltid Klassisk.
Derimot kommer P4 og en rekke andre stasjoner inn så ultrasuperklart at det er nesten utrolig.

Men jeg tillot meg å klage.

Min første melding, gjennom Gets kontaktskjema:

Produkt: KABEL-TV
Kategori: MANGLER ENKELTE KANALER
Spesifisering:

KVALITET PÅ RADIOSIGNAL - P2

Hei,

Jeg får alle de andre radiokanalene inn i god kvalitet, når jeg bruker
radiouttaket. Men P2 og Aktiv Klassisk kommer inn med skurr/sus, verst på
P2 (90,6). Mistenker at disse ikke er helt riktig innstilt hos dere,
siden alle de andre stasjonene jeg lytter til er krystallklare.
Gets svar - som må være hentet fra en "når kunden spør om X, sier du Y" liste.

Viser til mottatt e-post

For at du skal få inn radiokanal P2 korrekt må du søke inn denne kanalen
manuelt. Du finner denne på frekvens 90,60
Det kan likevel være variabler som gjør at den kommer klarere inn en
frekvens høyere eller lavere.
Det samme gjelder alltid klassisk, denne må du søke inn manuellt og skal
finnes på frekvens 88,0
Jeg tillater meg å påpeke at dette egentlig ikke hjalp noe videre.

Ditt svar berører ikke problemet.
Problemet beskrev jeg meget tydelig.
Uavhengig av hvorvidt jeg stiller inn manuelt, er det ALLTID skraping/skurr
i bakgrunnen på P2 spesielt, men også på Alltid klassisk, der det også er klikking.
Derimot kommer andre stasjoner krystallklart gjennom.
Om jeg trekker ut antenneledningen fra støpselet får jeg bedre P2 mottak
enn fra Get. Det er nok skurr til at dette er spesielt irriterende på
musikksendinger.
Noe er galt og det er ikke med min innstilling av frekvensen.
Get gikk i tenkeboksen, og kom tilbake med følgende:

Da vi ikke har noen kjent feil sentralt plassert må vi sende en tekniker
for feilsøk hjemme hos deg.

Har derfor reservert til til deg den 07.09.2010 kl 12-16 og du må være
hjemme i dette tidsrommet.

Dersom vår tekniker ikke finner feil på teknisk utstyr levert av Get, men
feilen skyldes selvpåført skade eller bruk/ installasjon /konfigurering av
eget kundeutstyr vil du bli belastet 799,- for utrykning. Det vil i tillegg
kunne komme ekstra kostnader for materiell og timebetaling. Ditt nett er
fra tomtegrense (ved enebolig) eller koblingsskap i gang (ved leilighet) og
inn. Sjekk derfor nøye dine kabler og kontakter for muligens å finne feilen
selv.


Om reservert tid ikke passer ber vi der ringe vårt kundesenter på 02123 for
å endre til en tid som passer.
Jeg har naturligvis forlengst sjekket dette, ved å koble en mottaksenhet til selve Get-boksen som fører inn i hjemmet - nettopp for å kontrollere om det kunne være støy på strekket i leiligheten.

Så jeg tenkte at der fikk jeg enda et argument til å kanskje ikke ha Get i det hele tatt. Bredbånd trenger jeg, men det finnes andre leverandører. Så jeg la opp til enkel nettradio, i 320kbps til alle enheter, og sendte følgende tilbake.

Det er liten tvil om at noe er galt med innstillingen av kanalene P2 og Alltid Klassisk, slik de mottas hos meg.

Men nå har jeg brukt dagen på å legge om til nettradio på samtlige punkter i huset der jeg har radioer tilkoblet Get, så da behøver jeg ikke å bruke FM-feed fra dere lenger. Hvilket er enda et argument til å revurdere hvorfor man har TV og Radio fra Get, så det får jeg tenke over.

Takker for poengtering omkring hva jeg skulle bli "belastet" - det motiverte til innsats her. Nettradioen er det vi audiofile kaller "helt sort." Dvs. at bakgrunnen er fullstendig uten hvisling, skurr eller støy. Omtrent slik P4 kommer gjennom fra Get på kabel - men P4 er en kanal jeg aldri lytter til.

For å være krystallklar - noe mitt mottak av P2 og Alltid Klassisk dessverre ikke er - så avbestiller jeg besøk av tekniker fra Get.
Vennligst bekreft mottak av denne avbestillingen.
Og slik går dagene når man forbereder seg på "grumpy old man" status i Folkeregisteret.
 

MaKi

Hi-Fi freak
Ble medlem
04.04.2005
Innlegg
3.989
Antall liker
229
Torget vurderinger
4
Jeg har blitt døpt gammal gretten gubbe av kona for lengst. Hun mener jeg er forbrukeren fra helvete. Forstår deg godt jeg, vredensgnag.

Husker jeg var irritert når jeg hadde noe lignende trøbbel på min CD-boks, men riktig nok med bildet. Tekniker kom ut, reagerte på min Monster Cable koax. De hadde vært borte i flere tilfeller hvor den ga trøbbel. Koblet om til original, problem løst. Hadde en annen tilsvarende kabel jeg testet for sikkerhets skyld, samme greia. Uansett, man liker jo helst å ha rett ovenfor disse firmaene, det fikk jeg ikke, gitt. Ikke for det, det ble null forskjell med originalkabel.
 
V

vredensgnag

Gjest
;D

Da jeg flyttet inn i leiligheten var Get ekstremt hjelpsomme. Jeg hadde dårlig HD-TV signal i to av rommene, og de kom to ganger med montører og "forsket" i saken til den var løst.
Og naturligvis må de få lov til å ta seg betalt for å komme på visitt, dersom feilen ikke ligger hos dem.

Men det ga støtet til at jeg sa farvel til kabelsendt FM. Jeg har fint luftbårent signal, så lenge det varer i disse "Ja til Radio" tider, og jeg har helt rent mottak gjennom nettradio, som jeg nå har lagt om til.

Jeg sjekket med en liten coax-stump og koblingspanel, tett på Get-dekoderen, og det var hvisling der også. Hvem vet, kanskje det er NRK som degraderer signalet sitt så vi skal få så inderlig lyst på DAB?

Uansett - nå har jeg sort og krystallklar bakgrunn på P2 og Alltid Klassisk, i fire rom, så jeg kan ikke klage lenger, hvilket er uheldig for en grumpy fyr.
 

Elektron

Hi-Fi freak
Ble medlem
14.07.2007
Innlegg
1.886
Antall liker
120
Sted
Bergen
Kanskje detter er litt på siden. Jeg har en mobiltelefon (samsung wave 8500) med radio. Der har jeg samme problem med nettopp de kanalene du nevner Vredensgnag

mvh Elektron
 

authentic

Hi-Fi freak
Ble medlem
03.07.2007
Innlegg
9.242
Antall liker
2.388
Torget vurderinger
13
For å være krystallklar - noe mitt mottak av P2 og Alltid Klassisk dessverre ikke er
;D

Klar tale som vanlig vreden- herlig !
 

HåkonN

Overivrig entusiast
Ble medlem
17.11.2007
Innlegg
1.122
Antall liker
0
Hadde litt småproblemer med Get TV-dekoderen, og kundebehandleren hos Get sa han kunne se at signalet mitt var dårlig. Get sendte ut en stor tatoert "bølle" som langet ut i det vide og brede om hvor elendig kompetanse de hadde hos Get kundeservice, og hvor elendig kundene selv (og elektrikere) var til å legge opp coax og LAN i eget hus. Sistnevnte er nok ikke helt på jordet i mange tilfeller, men jeg fikk en kraftig fornemmelse at han hintet til mitt egen måte å legge opp "infrastrukturen" i leiligheten på (jeg hadde litt for kraftig signal).Han påpekte også at det var lovstridig å røre også svakstrøm i eget hjem. Helt latterlige påstander selvfølgelig.

Til slutt måtte jeg opplyse om at jeg var utdannet innen feltet, og for å gjøre en lang historie kort så viste det seg at teknikeren var redd for å få "karameller" (av alt av ledninger), hadde ingen relevant utdannelse og endte opp med å spørre en rekke spørsmål som for eks. om strøm og spenning var det samme. Han konkluderte med at ingenting egentlig var galt (blåmandag for PVR), men at jeg med nød og neppe skulle slippe faktura. Fint - det var jo tross alt Get selv som hadde presset på med tekniker. ::)

Er såpass hardhudet at jeg ikke bryr meg nevneverdig om slike enkeltepisoder. Selve produktet GET tilbyr er tross alt greit nok. Men nå har jeg uansett valgt å si opp alt fra Get. Jeg ser såpass lite på TV (og det er ALT for mye reklame (med ekstreme volumvariasjoner forresten) + at det meste kun er i komprimert PAL kvalitet m/stereo), og det jeg vil se dukker som regel alltid opp på nett-TV (NRK, Discovery, TV3 etc) uansett. Setter også opp en filserver med potensiale for 40-100TB slik at film, konserter, TV-serier og dokumentarer i HD er dekket. Skal også skifte til US-proxy så alle de fine streamingtjenestene over dammen fungerer. Mediacenter i både stue og soverom + Sonos. Nettradio dekker radiobehovet. Blir spennende å se hvordan det går uten TV, men jeg har på følelsen at det kommer til å gå helt fint.

Skiftet også bredbåndsforbindelse til Nextgentel som kunne tilby nesten dobbel hastighet (og 10x uthastiget) til prisen jeg betaler hos Get i dag.

Get ville forøvrig gi meg 2 måneders oppsigelsestid siden jeg sa opp den 1. i måneden, men siden jeg var så "ærlig" å si i fra at nettprofilen min faktisk viste fakuraer til en helt annen kunde (med en del privat informasjon), strøk de 1 måned. Det er vel bare å takke og bukke... ;D
 
V

vredensgnag

Gjest
Takk for tips om NextGenTel, her har jeg vært sløv, ser jeg. Kan få langt mer fra dem enn hva Get leverer i dag, til lavere pris.
 

Tuxflux

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
09.08.2008
Innlegg
261
Antall liker
0
HåkonN skrev:
Skiftet også bredbåndsforbindelse til Nextgentel som kunne tilby nesten dobbel hastighet (og 10x uthastiget) til prisen jeg betaler hos Get i dag.l
Kan jeg spørre hvilken linje du har og hvor mye du betaler for den?
 
N

nb

Gjest
Jeg ville heller spise utarmet atomavfall enn å bli kunde hos NextGenTel en gang til. Det var min første ADSL-leverandør i Oslo. Det fungerte forsåvidt fint, jeg fikk hastigheten jeg betalte for, men helvetet startet da jeg skulle si opp. Jeg tror jeg fikk fakturaer i et halvt år etter at jeg hadde sluttet å være kunde hos de og returnert modemet. De sluttet dog å sende fakturaer da jeg fortalte de at jeg heretter vil bruke mottatte fakturaer som dasspapir for så å returnere de til NextGenTel, det skal de ha.

Deretter Telenor på internett pga avtale gjennom jobben. Funket knirkefritt i flere år. Get på kabel (ikke noe valg,forsåvidt) funket også strålende. Nå Get på internett og kabel, funker prikkfritt så langt.

Jeg hadde store problmer med Get på kabel-TV på forrige bopel. En tekniker kom fra Get,så på sakene, sukket tungt og sa "Dette er et skoleeksemepel på at elektrikere bør holde seg til det de kan, og det er sterktrsøm". Etter at han hadde ryddet opp i surret til elektrikeren funket alt som det skulle.
 

authentic

Hi-Fi freak
Ble medlem
03.07.2007
Innlegg
9.242
Antall liker
2.388
Torget vurderinger
13
Må si meg enig med nb her, Nexgentel er så langt ifra bra. Makan til kundebehandling skal du lete lenge etter..

Nå har vi betalt linje fra Telenor og etter at vi fikk presset de til å bytte det latterlige Speedtouch multimodemet har løsningen fungert ypperlig uten noen betydelig nedetid..
 
N

nb

Gjest
NextGenTel har forsåvidt fine hastigheter i forhold til pris. I følge en montør jeg hadde hjemme en gang så var faktisk hastighet på internett over telefonlinjen temmelig sensitivt til hvor langt fra sentralen man befinner seg / hvor gode signalene er. Vet ikke om internett over kabel er mindre følsomt for slike ting. 40Mbit ned / 20 Mbit opp for 600 kroner i måneden hos NextGenTel så fristende ut. Hadde muligens bestillt det selv, hadde det ikke vært for at det var NextGenTel.

Skal presisere at rent teknisk hadde jeg aldri krøll med NGT, det var bare hvor tåpelige de var når jeg skulle si opp som var problemet. Og det tok et par-tre evigheter å komme gjennom på telefon, muligens har de skjerpet seg der.
 
V

vredensgnag

Gjest
Har selv registrert at NGT har hatt utfordringer innenfor kundebehandling - for noen år siden var de vel gjengangere som versting på barometre. Men dette har endret seg etter at TeliaSonera kom inn, såvidt jeg forstår.
http://www.teknofil.no/wip4/nextgentel-snur-daarlig-trend/d.epl?id=27933

Tråden handler i første omgang om GETs lydkvalitet på to radiostasjoner jeg liker. I går kveld sjekket jeg disse hos en venn, og hørte det samme der. Andre GET-brukere må gjerne bekrefte/avkrefte.

På P2: hvisling, susing i bakgrunnen. Aldri helt "sort." Merkes virkelig når man sammenligner med P2 via nettradio; en grunn til at jeg sjelden skrur opp radioen helt.

Alltid Klassisk: susing, og i tillegg et svakt "klikk" med nesten jevne mellomrom, minner om et lite hakk i en LP. Da jeg hørte det første gang trodde jeg at NRK sendte musikk fra en LP, men så la jeg merke til at det alltid er der.
 

devilEj

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
10.02.2006
Innlegg
124
Antall liker
0
Jeg har tv og internett fra Get her hjemme. Internett fungerer svært dårlig da jeg ikke mottar i nærheten av hva jeg betaler for med det resulatat at når jr ligger på rommet sitt og spiller online mens han chatter kan jeg bare glemme å komme på nett. Snakket med Get om dette, og tilbakemeldingen var at kabelen i området var for gammel. De skulle strekke en ny, og det ville koste alle husstander 5000,- kr. Vi måtte altså dekke kostnadene Get har med å oppgradere sitt eget kabelnett. Dette arbeidet begynner nå i høst, og skulle vi beholde Get var det bare å bla opp.
Omtrent samtidig banket AltiBox på døra og spurte om vi var interessert i optisk tilkobling av tv, internett og tlf. De legger kabel her i gata i disse dager, og tilkoblingsavgiften er 2000,- kr. Siden internetthastigheten er høyere enn det Get kan skilte med, og mnd kostnaden lavere var ikke valget vanskelig. Med ungdom i hus blir det godt å få en høy og stabil linjehastighet
 
N

nb

Gjest
vredensgnag skrev:
Tråden handler i første omgang om GETs lydkvalitet på to radiostasjoner jeg liker. I går kveld sjekket jeg disse hos en venn, og hørte det samme der. Andre GET-brukere må gjerne bekrefte/avkrefte.

På P2: hvisling, susing i bakgrunnen. Aldri helt "sort." Merkes virkelig når man sammenligner med P2 via nettradio; en grunn til at jeg sjelden skrur opp radioen helt.

Alltid Klassisk: susing, og i tillegg et svakt "klikk" med nesten jevne mellomrom, minner om et lite hakk i en LP. Da jeg hørte det første gang trodde jeg at NRK sendte musikk fra en LP, men så la jeg merke til at det alltid er der.
P2 akkurat nå: Svak susing i bakgrunnen
Alltid klassisk: Vanskelig å si om det er innspillingen eller sendingen, men svak susing, ja. Kan ikke guffe opp siden det krabber en baby rundt på gulvet her. Ikke noe klikk så langt jeg kan registrere etter noen få minutter

(Dette er via Get på Røa i Oslo)
 
V

vredensgnag

Gjest
Mens det er helt stille hos meg på P4 og en del andre kommersielle kanaler. Var det susing på alle, ville det vært grunn til å tro feilen lå hos meg.

Undres hvordan Get får sitt NRK-signal?
 

Helge_G

Hi-Fi interessert
Ble medlem
05.09.2006
Innlegg
73
Antall liker
1
Jeg er heller ikke fornøyd med signala fra Get (Groruddalen i Oslo). Syns det tross alt var litt bedre når det var UPC? (Eller er det bare erindringsforskyving à la at det "alltid" var gode somrer før.) Alltid bakgrunnssus på Klassisk, ofte litt på P1. P2 nesten bra. På soverommet har jeg både kabel og innendørs T-antenne. Når det er dårlig mottak gjennom lufta, er det også dårligere gjennom Get.

Men det hender at en kontakt inni antenneboksen blir løs, tydeligvis, sånn at det blir skurring på P2. Da døtter jeg på fronten av boksen, og så blir det borte... Det skjer når jeg har vært borti med støvsugeren eller noe.
 
N

nb

Gjest
Uten at jeg har forsket på det, ville jeg anta at radiostrømmen gjennom Get-boksen er digitalisert hos Get, således burde signalene fra Get til kunde ha konstant kvalitet. Men hvordan Get får de inn til seg aner jeg ingenting om.
 
V

vredensgnag

Gjest
nb skrev:
Uten at jeg har forsket på det, ville jeg anta at radiostrømmen gjennom Get-boksen er digitalisert hos Get, således burde signalene fra Get til kunde ha konstant kvalitet. Men hvordan Get får de inn til seg aner jeg ingenting om.
Ser vi på Helges innlegg, får vi kanskje en ledetråd. Han har merket en sammenheng mellom dårlig mottak gjennom antenne for kringkastet signal, og Gets kabelsendte signal. Så kanskje er det slik at Get mottar signalet som kringkastet signal, før de sender det videre?
 

Helge_G

Hi-Fi interessert
Ble medlem
05.09.2006
Innlegg
73
Antall liker
1
Jeg har antatt det, bortsett fra med Klassisk, som ikke sendes på FM. Men jeg har altså analog radio fra Get som spilles av med FM-tuneren. Signala mine tas rett fra vegguttaket, som er der ledningen kommer inn utenifra. nb snakker om "Get-boksen" og digitaliserte signaler, og det er vel da noe annet. Åssen signala i det tilfellet kommer til Get fra NRK osv., veit jeg ikke.
 
V

vredensgnag

Gjest
Jeg tror dere snakker om samme sak. Get ordner de ulike stasjonene i sin rekkefølge, og legger dem ut etter FM-båndet, langs samme kabeltilkobling de bruker til andre tjenester. Og så kan man koble på en analog antenne til fm-inngangen på en analog mottaker.
Samtidig kan man også lytte til digital radio gjennom Set-Top-Boksen fra Get, ved å sjalte over fra TV til Radio vha fjernkontrollen deres - det blir som å lytte til nettradio.

Men min klage gjelder kvaliteten på signalet de sender til analoge mottakere, som jeg tar inn via RADIO utgangen på veggkoblingen for kabel.
 
V

vredensgnag

Gjest
Det må være lov å undre over hvorfor en tråd om FM-mottak flyttes til datahjørnet. Men herr Moderator kan sikkert finne en god forklaring.

Jeg går ut ifra at det er maaange HFSere som henter radiosignalet sitt fra RADIO-tilkoblingen på kabelleverandørens veggpanel ...
 

nissen

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
28.12.2007
Innlegg
107
Antall liker
15
Torget vurderinger
1
Get - Telenor - Hafslund er vel de tre største møkkafirmaene i Norge når det gjelder service! Men i motsatt rekkefølge ;D
 

bambadoo

Æresmedlem
Moderator
Ble medlem
11.10.2002
Innlegg
22.151
Antall liker
10.656
Sted
Lørenskog
Torget vurderinger
16
Nextgentel - numero uno for min del. Men er ikke kunde lenger heldigvis.
Morsomt at du nevner Hafslund. Kjenner veldig godt direktøren for Hafslund kundesenter faktisk :)
 
N

nb

Gjest
nissen skrev:
Get - Telenor - Hafslund er vel de tre største møkkafirmaene i Norge når det gjelder service! Men i motsatt rekkefølge ;D
Hvilken service skal du egentlig ha fra Hafslund? Så lenge det er strøm i stikkontakten (og det er det jo) har jeg har i alle fall ikke noen interesse av snakke med de som leverer den. Kommuinkasjonen mellom meg og Hafslund har bestått i følgende
- betaling av strøm og nettleie annenhver måned
- en melding om at jeg har flyttet og at en annen person dermed overtar målepunktet.
- en nytegning på nytt bosted.
 
N

nb

Gjest
vredensgnag skrev:
Jeg går ut ifra at det er maaange HFSere som henter radiosignalet sitt fra RADIO-tilkoblingen på kabelleverandørens veggpanel ...
Jeg visste faktisk ikke at det gikk en gang jeg før du sa det i denne tråden, dvs jeg har aldri sett at det er en radio-tilkobling der::)
 

nissen

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
28.12.2007
Innlegg
107
Antall liker
15
Torget vurderinger
1
Bør vel komme med ett par eksempler angående Hafslund.Ett vennepar satt vel i telefon flere ganger om dagen i 2-3 uker vedrørende flytting av en inntakskabel.ikke bare med hafslund men måtte selv ringe alle firmaene som var hafslund samarbeids partnere.Kan vel også nevne hvordan de maksimalt utnytter det monopolet de har fått av norske myndigheter økonomisk (bytte av målere - tilkobling av inntak - og sist men ikke minst prissettingen av nettleie)Burde kanskje ikke kalt dem møkkafirma pga.service.Bør vel heller kalle dem svindelfirma pga.sin maksimale utnyttelse av monopolet. :mad:Men dette er vel litt off topic i forhold til det tråden handler om (sorry).Det er vel radiosignaler og god lyd som vi bør konsentrere oss om. :)
 

HåkonN

Overivrig entusiast
Ble medlem
17.11.2007
Innlegg
1.122
Antall liker
0
nb skrev:
Hvilken service skal du egentlig ha fra Hafslund? Så lenge det er strøm i stikkontakten (og det er det jo) har jeg har i alle fall ikke noen interesse av snakke med de som leverer den.
Det samme kan jo egentlig sies om NextGenTel...
 
V

vredensgnag

Gjest
nb skrev:
vredensgnag skrev:
Jeg går ut ifra at det er maaange HFSere som henter radiosignalet sitt fra RADIO-tilkoblingen på kabelleverandørens veggpanel ...
Jeg visste faktisk ikke at det gikk en gang jeg før du sa det i denne tråden, dvs jeg har aldri sett at det er en radio-tilkobling der::)
Det må bety at GET-radiosignalet du vurderte var deres digitalradio, hvilket igjen kan tyde på at det er noe galt med deres stasjonsinnstilling, siden du også hørte sus og surr på stasjonene det gjelder.

Men du kan også eksperimentere med vegguttaket. Bare å koble en vanlig antennekabel til uttaket, og så til FM-inn på mottaker. I Oslo har Get remodulert som følger:
 

Vedlegg

V

vredensgnag

Gjest
Jeg må fortsatt le over at denne tråden ble flyttet til datahjørnet av en moderator. Man skulle tro at godt mottak av FM-signaler over kabelanlegg var av generell hifi-interesse.

Når det er sagt - hos meg har jeg nå fått stillhet i bakgrunnen på Alltid Klassisk, og betydelig reduksjon i susing på P2. Og uten å betale for at en montør kom inn i hjemmet - GET innså vel til slutt at det var innstillingen hos dem som ikke var tilstrekkelig presis.

Håper andre også har fått bedre signal.
 
N

nb

Gjest
vredensgnag skrev:
Og da har jeg fått bekreftelse på hva jeg mente å høre. Det rare er at jeg hørte forskjellen samme dag de justerte innstillingen hos GET.

Fikk e-post idag.
...
Ser man det ja. Teknisk avdeling synest sikkert det var kult at noen oppdaget dette, samt at de er litt flau over å ha gjort en slik feil i utgangspunktet.

Du får feire at du har bidratt til en bedre radiohverdag for mange.
 

Barbaresco

Hi-Fi freak
Ble medlem
23.03.2006
Innlegg
2.934
Antall liker
587
MaKi skrev:
Jeg har blitt døpt gammal gretten gubbe av kona for lengst. Hun mener jeg er forbrukeren fra helvete. Forstår deg godt jeg, vredensgnag.

Husker jeg var irritert når jeg hadde noe lignende trøbbel på min CD-boks, men riktig nok med bildet. Tekniker kom ut, reagerte på min Monster Cable koax. De hadde vært borte i flere tilfeller hvor den ga trøbbel. Koblet om til original, problem løst. Hadde en annen tilsvarende kabel jeg testet for sikkerhets skyld, samme greia. Uansett, man liker jo helst å ha rett ovenfor disse firmaene, det fikk jeg ikke, gitt. Ikke for det, det ble null forskjell med originalkabel.
Da er det bevist at det er forskjell på kabler!
 
V

vredensgnag

Gjest
Barbaresco skrev:
MaKi skrev:
Jeg har blitt døpt gammal gretten gubbe av kona for lengst. Hun mener jeg er forbrukeren fra helvete. Forstår deg godt jeg, vredensgnag.

Husker jeg var irritert når jeg hadde noe lignende trøbbel på min CD-boks, men riktig nok med bildet. Tekniker kom ut, reagerte på min Monster Cable koax. De hadde vært borte i flere tilfeller hvor den ga trøbbel. Koblet om til original, problem løst. Hadde en annen tilsvarende kabel jeg testet for sikkerhets skyld, samme greia. Uansett, man liker jo helst å ha rett ovenfor disse firmaene, det fikk jeg ikke, gitt. Ikke for det, det ble null forskjell med originalkabel.
Da er det bevist at det er forskjell på kabler!
Ihvertfall på kabelselskapets innstilling av FM-signaler.
 
Topp Bunn