Oppdeling av enkeltspor i iTunes

Steinar_Lund

Hi-Fi freak
Ble medlem
17.03.2002
Innlegg
7.813
Antall liker
2.736
Sted
Hvalstad, Asker
Torget vurderinger
3
Hvis man har et album i iTunes hvor alle låtene av en eller annen grunn ligger på "ett spor", er det noen måte man kan få delt opp dette albumet i de enkelte låtene som vitterlig finnes der, og få gitt hver låt sitt korrekte navn? Må man vite varigheten for hver låt i minutter og sekunder og så på finurlig vis splitte det opp på den måten?
Jeg er hjelpeløs på disse tingene og vil sette stor pris på hjelp.
Bruker pc og Windows Vista.
 

ayaboh

Hi-Fi freak
Ble medlem
07.11.2005
Innlegg
1.690
Antall liker
7
Regner med at at du har lydfil i et format som kan hentes inn i iTunes. Høreklikk og velg Info<Options. Sett Start Time og Stop Time og velg OK. Velg Avanced>Create Apple Lossless Version i menyen. Høreklikk det nye sporet og legg inn meta for album, og sporet bli automatisk lagret. Fortsett på samme måten med resten av sporene. Trenger du wav eller flac må du konvertere med eksternt program.

Det enkleste er selvfølgelig hvis har cue-sheet. Mulig du kan finne dette på CDDB (eller hva det heter i dag).
 

Steinar_Lund

Hi-Fi freak
Ble medlem
17.03.2002
Innlegg
7.813
Antall liker
2.736
Sted
Hvalstad, Asker
Torget vurderinger
3
Takker for svar.
Lydfilen ligger i iTunes, konvertert fra FLAC til Apple Lossless. Jeg har også den originale FLAC-filen på pc'en.
Har jeg forstått det riktig hvis jeg går ut fra at Cue Splitter brukes før man legger musikken i iTunes, mens det andre brukes etterpå?
Jeg tror jeg har cue-sheet. Jeg sier "tror", fordi den er skrevet på noe kaudervelsk som jeg ikke forstår et døyt av, men tallene for hvert enkelt spor står jo der, så jeg skal nok klare å tyde det. :D
 
Topp Bunn