USB avspilling via Blu-Ray spiller

K

Keyser

Gjest
Hei!

Har planer om å kjøpe en Sony BDP-S 370 Blu-Ray spiller som skal erstatte min nåværende spiller. Denne spilleren har 2 USB innganger, èn bak og èn foran. Har en svært beskjeden cd samling på 40-50 cd plater, alle originale. Planen er å rippe alle cd platene mine til laptopen, og deretter kopiere de til en USB minnebrikke. OS er Windows Vista Premium. Windows Media Player 11 vil bli brukt til ripping.

Planen er å rippe platene i formatet Windows Media Audio Lossless, opprette en mappe for musikk, og deretter undermapper for artist og album.

Noen spørsmål jeg lurer på:

1. Hvor lang tid tar det omtrent å rippe en gjennomsnittelig cd plate i WMA Lossless med Windows Media Player 11?

2. Er dette "plug and play" ved avspilling på Blu-Ray spilleren, eller er det behov for egen programvare ved avspilling?

3. Er det mulig å ha minnebrikker i begge USB portene samtidig, eller vil dette "kræsje"? Feks ha musikk på porten bak permanent og bruke porten foran til digitalbilder.

4. Finnes det noen lydmessige bakdeler ved avspilling av USB fremfor drivverk?

På forhånd takk!

Mvh

Keyser
 

baluba

Æresmedlem
Ble medlem
18.02.2009
Innlegg
24.590
Antall liker
15.155
Sted
Kopervik og Bergen
Torget vurderinger
1
Jeg ripper til tider i Lossless WMA i WMP, og det tar omtrent like lang tid som flac i Jriver. Det vil si ikke så lang tid, jeg kan lett leve med den hastigheten. Lydmessig kjenner jeg ikke til noen ulemper med USB. Du kan trygt velge Lossless WMA som format, og bruke å WMP til jobben hvis det er et program du er komfortabel med.
 

Just4Fun

Hi-Fi freak
Ble medlem
12.11.2005
Innlegg
1.469
Antall liker
29
Sted
Sauda
Torget vurderinger
1
Denne spilleren kan bruke en USB WiFi dongel. Da kan du kobble deg opp på nett og streame musikken fra PC'en din trådløst, da vil du får tilgang til alt du har lagt til i WMP, dette er en mer "elegant" metode en å bruke usb lagring.
 
Topp Bunn