Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  vredensgnag
  Guest

  Vil du ha en unik Apple remote?

  Et geni inne på et B&O forum så noe opplagt, at B&Os underlige Beo1 fjernkontroll og Apple remote lay-outen har mye til felles.  Dette er en fjernkontroll som aldri ble populær, mest fordi folk trøtnet på "penis" vitsene. Man skjønner vitsene! Men den er vakker, om man ikke lar sin egen skitne fantasi komme i veien.  Så man tager en Beo1, og en hvit Apple remote av eldre modell.

  Beo1 skrus opp under, der batteriporten ligger. Under etiketten med serienummer, etc., finner man to nye skruer. Etter å fjerne disse med en firkanttrekker (T-5-75), så kan man trekke ut innmaten. Selve kontrollenheten og batteriholder er i ett, og så ligger det gummiputer mot åpningene, med de ulike trykkfunksjonene.
  Vi trenger bare det øverste panelet, pluss elementet under - og disse passer perfekt mot innmaten i en Apple remote.  Du må fjerne den hvite hylsen rundt apple-remote enheten, og du må forsiktig fjerne den "sorte" hetten slik at du frilegger IR-lampen. Du beholder samme strømforsyning.

  Deretter tar du av styringsenheten på Beo1, den er bare presset på plass, og kommer lett fri. Så må du lage plass til styringsenheten til Apple remote.  Som sagt så passer gummiputene til Beo1 perfekt over kommandopunktene til Apple remote. Jeg limte fast styringsenheten, og brukte så litt tid på å få det hele på plass. Den løse puten på baksiden limte jeg bare fast i aluminiumshylsen. Den store gummiputen foran var det enkelt å få på rett plass, og så skjøv jeg inn den "nye" innmaten.

  Så nå har jeg en slik Apple remote, der DISPLAY aktiverer MENU, og de andre knappene i navigasjonsrosen gjør det de skal.  Jeg har sett Beo1 på finn.no, og de dukker opp på dba.dk med jevne mellomrom. Det er også second-hand forhandlere i Danmark som fører slike. Best Buy i Køben pleier ha et fint utvalg med fjernkontroller.

  http://www.dba.dk/soeg/?soeg=beolab+4500  Vedlagte bilder Vedlagte bilder     

 2. #2
  vredensgnag
  Guest

  Vil du ha en unik Apple remote?

  Den sorte toppen kommer lett av, om du tar tak i den med en tang.
  IR-lampen er i høyre, øvre ende, når du ser på kontrollene. Den er inne i selve kontrollen, og ødelegges ikke når du tar av toppen.
  Det hvite skallet fjernet jeg med en nebbtang.

  Vedlagte bilder Vedlagte bilder  

 3. #3
  vredensgnag
  Guest

  Vil du ha en unik Apple remote?

  Slik ser det da ut. Den gamle Beo1 styreflaten til venstre, den er tatt ut.

  Så Apple Remote styreflaten - og gummipad til Beo1, der kontrollknastene passer perfekt til Apple Remote's blanke, runde styrepunkt med svikt.

  Lykke til.

  Vedlagte bilder Vedlagte bilder  

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed