Alternativer til overprisede Kaleidescape?

jones

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
13.06.2005
Innlegg
190
Antall liker
0
Etter det jeg skjønner ligger Kaleidescape i 100k+ prisklassen, noe som er totalt idiotisk. Man får kanskje med endel filmer, men det kan lett legges inn selv.

Men selve systemer er helt fantastisk og utvilsomt fremtiden i alle hjem om noen år. Å skaffe et rack og en bunch med disker kjøper jeg selv. Det jeg er ute etter er enten en lignende boks eller bare en programvare med samme funksjonalitet. Boks er å foretrekke da man bør ha fjernkontroll.

Jeg vet det finnes popcorn og lignende bokser, men de gjør etter min mening ikke like bra jobb. Må også støtte både film og musikk og helst like bra søke/sorteringsmuligheter samt blu-ray ;D

Screenshot:

 

Fenalaar

Hi-Fi freak
Ble medlem
12.05.2002
Innlegg
8.474
Antall liker
6.793
Sted
Narvik
Torget vurderinger
3
Import av filmer vil nok være litt mere komplisert med en løsning basert på Plex - spesielt for BluRay-filmer. Dog - for forskjellen i pris, så kan jeg godta ganske mye mere mikk før jeg blir grinete...

DVD-filmer importeres greit via et enkelt program. BluRay krever en prosess der en går igjennom flere steg for å få en fil som Plex kan bruke.

Musikk derimot, hentes (rippes) rett inn i iTunes for bruk i Plex.

Johan-Kr
 

Brasse

Hi-Fi freak
Ble medlem
26.05.2008
Innlegg
5.095
Antall liker
9
Ja, ripping må du ta i et annet program. Men det er jo ikke noe problem.
Når det gjelder visning så er Plex fullt på høyde med Kal., kanskje med unntak av omsorteringen til lignende filmer i rutenett som ble vist fram på Triaden.

 

Just4Fun

Hi-Fi freak
Ble medlem
12.11.2005
Innlegg
1.469
Antall liker
29
Sted
Sauda
Torget vurderinger
1
XBMC er en god løsning, den er tilgjengelig for de fleste plattformer.
Best/flest muligheter har du med LinuxMCE, der er det nesten bare fantasien som setter grenser. LinuxMCE kan kjøre som både klient og server og settes opp til å passe ditt behov.
 
Topp Bunn