Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Bransjeaktør Orso's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2008
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  10,473
  Tagget i
  6 Innlegg
  Torget
  1

  Busmaster driver problemer-hjelp

  Driver og fikler med broderens PC. Den hadde 512 MB RAM og gikk som sirup. Foruten å renske godt opp i registeret, kjøpte jeg inn 4 GB minne. Måtte oppdatere bios for å 4 GB til å funke og da gikk det fint.

  Så kom jeg på den gode ideen og også installere Busmaster driver for VIA som også lå på siden til Medion for denne PCen. Men etter og ha installert det, starter ikke maskinen automatisk når jeg velger start på nytt. Da kommer det etterhvert opp skjermbilde hvor jeg kan velge mellom sikkermodus, starte på vanlig måte eller med de siste innstillingene som virket. Den startet da greit hvis jeg velger starte på vanlig måte eller med siste innstillinger. Avslutter jeg maskinen og trykker på power knappen, så starten PCen derimot som normalt. Så det oppstår altså kun når jeg velger å starte på nytt, og jeg synes den er noe tregere nå. Spesielt i starten.

  Hva gjør jeg?
  Representerer lydogakustikk.no

 2. #2
  Overivrig entusiast ArtDeco's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2003
  Sted
  Modum
  Innlegg
  886
  Tagget i
  0 Innlegg

  Busmaster driver problemer-hjelp

  Jeg ville startet maskinen i sikkermodus og fjernet Bushmasterdriverene. Har hatt samme problemer med nForce og det har hjulpet at slette driverene slik at windows orginale drivere gjenopprettes. Ha XP CDen klar i rottefelle.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed