Busmaster driver problemer-hjelp

Bjørn ("Orso")

Bransjeaktør
Ble medlem
03.11.2008
Innlegg
11.296
Antall liker
2.903
Sted
Bergen
Torget vurderinger
2
Driver og fikler med broderens PC. Den hadde 512 MB RAM og gikk som sirup. Foruten å renske godt opp i registeret, kjøpte jeg inn 4 GB minne. Måtte oppdatere bios for å 4 GB til å funke og da gikk det fint.

Så kom jeg på den gode ideen og også installere Busmaster driver for VIA som også lå på siden til Medion for denne PCen. Men etter og ha installert det, starter ikke maskinen automatisk når jeg velger start på nytt. Da kommer det etterhvert opp skjermbilde hvor jeg kan velge mellom sikkermodus, starte på vanlig måte eller med de siste innstillingene som virket. Den startet da greit hvis jeg velger starte på vanlig måte eller med siste innstillinger. Avslutter jeg maskinen og trykker på power knappen, så starten PCen derimot som normalt. Så det oppstår altså kun når jeg velger å starte på nytt, og jeg synes den er noe tregere nå. Spesielt i starten.

Hva gjør jeg?
 

ArtDeco

Overivrig entusiast
Ble medlem
21.08.2003
Innlegg
889
Antall liker
58
Sted
Modum
Jeg ville startet maskinen i sikkermodus og fjernet Bushmasterdriverene. Har hatt samme problemer med nForce og det har hjulpet at slette driverene slik at windows orginale drivere gjenopprettes. Ha XP CDen klar i rottefelle.
 
Topp Bunn