iTunes-spørsmål

kibsgard

Overivrig entusiast
Ble medlem
18.02.2004
Innlegg
818
Antall liker
1
Jeg har et lite problem. I musikk-biblioteket på iTunes ligger alle sanger som jeg evnt. kan legge over i ulike spillelister som jeg eller fruen importerer til Ipod. I dette musikk-biblioteket ligger både mp3-filer som er rippet fra CD og enkelte sanger som er kjøpt fra iTunes. Problemet er at når jeg importerer sanger fra en spilleliste til Ipod'en kommer alltid alle sanger jeg har kjøpt fra iTunes med (som ligger i musikk-biblioteket), selv om jeg ikke har "dradd" de over i spillelisten. Det samme skjer aldri med musikk jeg har rippet selv. Er det noen "settinger" som ligger og overstyrer i forhold til musikk jeg har kjøpt fra iTunes. Album-lista på Ipod blir så fryktelig lang når jeg får med alt dette. Hvordan unngår jeg det?
 

Wright

Overivrig entusiast
Ble medlem
13.03.2007
Innlegg
905
Antall liker
2
Kan det være så enkelt som at «Purchased Music»-spillelisten er blant de som er satt opp til å synkroniseres? I tilfelle er det bare å ta bort haken ved denne der du setter opp hvilke spillelister som skal synkroniseres.
 

kibsgard

Overivrig entusiast
Ble medlem
18.02.2004
Innlegg
818
Antall liker
1
Under fliken "Deling" har jeg valgt "Del markerte spillelister" og bare "haket av" for den aktuelle spillelisten. Er det flere plasser dette kan defineres (som evnt. kan overstyre)?
 
Topp Bunn