Side 1 av 2 12 SisteSiste
Resultater 1 til 20 av 24
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Moderator Bjørn.H's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2004
  Innlegg
  19,931
  Tagget i
  6 Innlegg

  Linux + mediacenter?

  Her skal dere få et tips. Jeg har ikke fått testet det slev, men jeg er en av tilhengerne av Ubuntu/Kubuntu Linux operativsystem. XBMC er et gratis mediesenter program som får mye skryt. Ta en titt:  http://www.dinside.no/829726/mediesenter-paa-ubuntu-pc

  http://www.dinside.no/815263/xbmc-gratis-mediesenter

  http://xbmc.org/  Mvh. Bjørn
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder  
  Hegel H90, Monitor Audio GS20, Gold C150, Reloop Turn5 m/Clearaudio Virtuoso, Rega Fono MM, Bluesound Vault2, Chromecast, Blue Jean Cable, Yamaha RX-V3800, Sony BDP-S5500. Selges: Focal/JM-Lab: Chorus 736S, Chorus CC700S, Chorus SW700S, Chorus 706S m/org. stat.

 2. #2
  Hifi Freak Just4Fun's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2005
  Sted
  Sauda
  Innlegg
  1,469
  Tagget i
  0 Innlegg

  Linux + mediacenter?

  Et annet tips kan være Linux MCE www.linuxmce.com Dette er et system med enorme muligheter, fra helt enkel HTPC til full hjemme automasjon. Den kan styre lys,varme,ventilasjon osv.
  En annen kjekk funksjon er "follow me", da følger lyd/bilde deg fra rom til rom ved hjelp av fjernkontrollen.
  Her er en film som sammenligner med Windows MCE http://www.youtube.com/watch?v=yGfqrx5dVUI

  Og for de som trenger en hjemmeserver til lyd og bilde kan de sjekke ut amahi, denne er bygget på Fedora. http://www.amahi.org/ installer Jinzora på denne og du har din egen private "Spotify" slik at du kan streame musikken din til din Android telefon
  Lyd:
  Tidal HiFi => Devialet Phantom Gold
  Bilde:
  1: Cubox i4 pro ( LibreElec XBMC)=>Yamaha YSP 5100=>Sony 65 UHD
  2: ATV4K/Nintendo Switch/PS4=>Pioneer VSX-910=>Samsung UE-55=>KEF KHT 3005 SE-W

 3. #3
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Nov 2008
  Innlegg
  184
  Tagget i
  0 Innlegg

  Linux + mediacenter?

  Når det gjelder mediacentere er XBMC kongen av haugen på alle plattformer etter min mening. Selve avspilleren lider litt under avspilling av HD på windows, men på et oppegående system fungerer det fortsatt rimelig bra. Man kan evt bruke Media Player Classic HC som en ekstern avspiller. Så vidt jeg vet skal GPU-akselerasjon av video implementeres etter hvert også på Windows utgaven.

  Jeg har all min media digitalt på en server, det gjelder serier, filmer og musikk. XBMC benytter seg av eksterne kilder som imdb.com, themoviedb.com, thetvdb.com osv. hvor den henter inn informasjon om filmer og serier, og det er nettopp denne biblioteks funksjonaliteten som gjør XBMC genial. Det å holde orden på serier blir både enkelt og ikke minst lekkert:  Det samme gjelder filmer:  Et lite klikk så får man opp handling, studio, manusforfatter osv. De nye beta utgavene av XBMC viser også info som oppløsning, aspect ratio, kilde og mye mer både på filmer og serier. Via kildene henter XBMC ned såkalt fanart til hver film og serie, og det er nettopp dette som gjør det å navigere seg gjennom biblioteket sitt til en nytelse. Det finnes mange flotte skins som utnytter dette til det fulle:


  Dette er et skin som heter Aeon. I de første to bildene brukes min favoritt, Transparency.

  Vanligvis brukes et tastatur for å navigere, men for de med en iPhone eller iPod Touch finnes det en genial applikasjon der man kan selv konfigurere hvilke knapper man vi ha, forandre størrelse på knappene mm. Man lager dermed sin egen fjernkontroll der man legger til det man trenger. Ved å flikke fingeren til venstre får man opp et nytt vindu og kan alt i alt konfigurere fire spesialtilpassede fjernkontroller.

  Det som skiller denne applikasjonen fra det meste annet er at man også kan navigere seg gjennom filmer og serier direkte på iPhone/Touch. Det minner litt om hvordan Squeezebox fungerer, bare for filmer og serier. Når det gjelder musikk er navigasjonen helt lik squeezebox.

  Det er sjelden jeg har vært entusiastisk over en meidacenterløsning, men XBMC og den tilhørende applikasjonen er virkelig helt genial!

  Her følger noen bilder av hvordan applikasjonen ser ut:
  [/quote]
  Foobar2000 &gt; e-mu 1212m &gt; ASIO &gt; Benchmark DAC1<br />Abrahamsen V3.0 &gt; 2xAbrahamsen V4.0 &gt; Elac FS 208.2<br />Darkvoice 332 &gt; Sennheiser HD 650 med Blue Dragon kabel<br />- minHiFi

 4. #4
  Moderator Bjørn.H's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2004
  Innlegg
  19,931
  Tagget i
  6 Innlegg

  Linux + mediacenter?

  Støtter formatet Blu-Ray? Så langt jeg kan se så støttes ikke det, men en hel haug med det som ellers finnes:

  http://en.wikipedia.org/wiki/XBMC#Format_support
  Hegel H90, Monitor Audio GS20, Gold C150, Reloop Turn5 m/Clearaudio Virtuoso, Rega Fono MM, Bluesound Vault2, Chromecast, Blue Jean Cable, Yamaha RX-V3800, Sony BDP-S5500. Selges: Focal/JM-Lab: Chorus 736S, Chorus CC700S, Chorus SW700S, Chorus 706S m/org. stat.

 5. #5
  Hifi Freak coolbiz's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2006
  Sted
  Sydvestlandet
  Innlegg
  7,540
  Tagget i
  0 Innlegg

  Linux + mediacenter?

  Jeg har lenge fulgt littegrann med på utviklingen av både XBMC og LinuxMCE (og MythTV), men har enda ikke somlet meg til å prøve ut noe av det. Jeg har et avlagt hovedkort liggende som jeg tenkte jeg skulle starte med. Spec ser tilstrekkelig ut for ikke-HD i.flg. wikiene. Athlon64 2800+ CPU, 1.5TB ram og GeForce-6500.
  Har noen erfaring med hvilken løsning som duger best til mitt bruk som er: Avspilling av nedlastet video-materiale; YouTube, Google Video, TED.com og tilsvarende; og visning av bilder?

  "What is important to the eye, is not necessarily important to the ear." -Siegfried Linkwitz (1935-2018 )

 6. #6
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jul 2005
  Innlegg
  1,963
  Tagget i
  0 Innlegg

  Linux + mediacenter?

  Fint innlegg svirre!

  Jeg savner fortsatt den utlimate mediasenterløsningen. Har selv forsøkt XBMC, men synes jeg mister totalt kontroll over coverart/metadata med dette programmet. I tillegg synes jeg GUIet kan bli litt vel flashy.

  Mitt optimale mediasenter-system er bygget opp som følger:
  1) Kunne kjøres på lette frittstående enheter lignende "Squeezebox for film".
  2) Et organsieringsprogram som gir brukeren avanserte muligheter for å sette opp disse enhetene akkurat som man ønsker - som selvfølgelig kjører på PCen slik at man ikke forsøpler menyene med slik dill..
  3) Det bør være et stilig og intuitiv GUI som man også bør ha mulighet for å justere etter eget ønske, gjerne med skins ol som 3. parts tilbydere bør levere via produsenten av utstyret for å sikre kompatibilitet og kvalitet. Valgene for "skript" og "instillinger" bør som sagt gjøres fra PCen og hører ikke hjemme på menyene på disse utopiske boksene, ref bildet første post.
  4) I tillegg bør de selvfølgelig være linket opp mot en film/TV-serietjeneste på nettet som kan levere innhold i full HD.
  5) Det hadde også vært flott med mulighet for Skype eller lignende tjenester.
  Jeg kunne gjerne tenke meg et GUI med ensfarget bakgrunn og store tydelige ikoner for det man ønsker å vise, feks Film, TV-serie, Dokumentarer, Naturserier, Musikk, Bilder, Skype - og kun det man ønsker å vise.

  Jeg har lang erfaring med å forsøke å sette opp tekniske løsninger slik at "alle" kan bruke dem - og min erfaring er at dette aldri kan bli enkelt nok for resten av brukerne....
  Til slutt må det også nevnes at rask respons er absolutt essensielt for et slik system. Dvs dersom grafikkintensiv GUI gir slapp respons, må GUIet gjøres enklere. Jeg liker generelt svært dårlig å få respons 2 sek etter at jeg trykker på en knapp...

  At slike ting ikke finnes i 2009 synes jeg er er nærmest utrolig... Det nærmeste jeg kommer for mitt bruk (3 soner med film/bilder/musikk og min 2+ soner med kun lyd) er Apple TV og iTunes + Airport Express. Et slik system tilfredstiller mitt 1. kriterie, delvis 2. 3. og 4. kriterie, men ikke 5.
  Ulempen med et slik system er forøvrig:
  - Ingen mulighet for formater som ikke er støttet av iTunes. Et ikke-problem for oss som ikke er ivrige TPB-nedlastere.
  - Ingen mulighet for å tilpasse menyene. Selv om GUIet er flott, vil jeg gjerne hatt muligheten for å fjerne feks Podcast og Radio på de enheten som ikke behøver dette.
  - Fortsatt ikke tilgjengelig Film/TV-serier via norske ITMS - ja det er utrolig....

  Hva med å bruke denne tråden for oppdateringer om hva som skjer på denne fronten fremover?
  Harddisk og vinyl - det beste fra to verdener!!

 7. #7
  Hifi Freak Just4Fun's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2005
  Sted
  Sauda
  Innlegg
  1,469
  Tagget i
  0 Innlegg

  Linux + mediacenter?

  Linux MCE kan godt sammenlignes med Squeezebox for film, der du har en server som streamer innholdet til tynne klienter, disse klientene trenger ikke kraftige prosessorer da tallknusingen blir gjort på serveren. Den kan tilpasses og tweakes etter eget ønske, dette er styrken og svakheten til Linux da denne er gitt ut som åpen kildekode, men det kan fort bli for mye for alle andre en eksperter.
  Med den nye linux kjernen så er det også bedre støtte for DVB tvkort, noe som Linux mediacenter løsninger har lidd under i lengre tid.
  Bluray er også dårlig støtte enda, men det kommer helt sikkert bedre løsninger for dette etter hvert
  Linux MCE server (core) er hjernen i systemet herfra styres alt opp mot denne kobles klientene (media director)
  Lyd:
  Tidal HiFi => Devialet Phantom Gold
  Bilde:
  1: Cubox i4 pro ( LibreElec XBMC)=>Yamaha YSP 5100=>Sony 65 UHD
  2: ATV4K/Nintendo Switch/PS4=>Pioneer VSX-910=>Samsung UE-55=>KEF KHT 3005 SE-W

 8. #8
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Nov 2007
  Innlegg
  1,122
  Tagget i
  0 Innlegg

  Linux + mediacenter?

  Sitat Sitat fra Svirre
  Når det gjelder mediacentere er XBMC kongen av haugen på alle plattformer etter min mening. Selve avspilleren lider litt under avspilling av HD på windows, men på et oppegående system fungerer det fortsatt rimelig bra. Man kan evt bruke Media Player Classic HC som en ekstern avspiller. Så vidt jeg vet skal GPU-akselerasjon av video implementeres etter hvert også på Windows utgaven.
  MediaPortal har ingen problem med HD. Der har man full kontroll over både lydcodec og videocodec. Man kan også velge å kjøre 3.parts avspiller (som for eks. den geniale MPC-HC). Den har også avanserte funksjoner som å automatisk stille mellom 24p og 50p på ulike filmer (viktig for at filmene går smooth), og auto-mounting av ISO filer.

  Støtter også AEON skinnet (+mange flere), og henter også ned info om filmer/TV-serier etc. Tror også de har en server funksjonalitet for streaming av media til "tynnklienter".

  Men den har så langt jeg vet ingen iPhone app enda. Jeg mener dog at et mediacenter MÅ først og fremst være tilrettelagt for perfekt avspilling av film/musikk før man begynner med nice-to-have funksjonene. På det området tror jeg Mediaportal er blant de bedre.

  Er forøvrig en gigant-tråd på AVSforum om Mediaportal. De slipper nye versjoner titt og ofte nå.
  I&#039;ve said that playing the blues is like having to be black twice. Stevie Ray Vaughan missed on both counts, but I never noticed. - B.B. King

 9. #9
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Nov 2008
  Innlegg
  184
  Tagget i
  0 Innlegg

  Linux + mediacenter?

  På min i7 maskin flyter HD som bare det, men som nevnt kan man bruke MPC HC som ekstern avspiller om man ønsker. XBMC har heller ingen problemer med ulike formater, den spiller til og med rar-pakkede videofiler. Jeg har også blitt fullstendig avhengig av XBMC Remote til iPhone. Her om dagen var nettverket mitt nede så jeg måtte bruke tastaturet igjen, og det var først da jeg merket hvor mye den appen har å si for total opplevelsen min av XBMC. Bare det å kunne konfigurere sin egen fjernkontroll med akkurat de funksjonene man trenger er gull verdt:

  Per i dag bruker jeg ikke XBMC som hovedmusikkspiller, men det jobbes med støtte for WASAPI så det kan hende jeg konverterer helt.
  Foobar2000 &gt; e-mu 1212m &gt; ASIO &gt; Benchmark DAC1<br />Abrahamsen V3.0 &gt; 2xAbrahamsen V4.0 &gt; Elac FS 208.2<br />Darkvoice 332 &gt; Sennheiser HD 650 med Blue Dragon kabel<br />- minHiFi

 10. #10
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Nov 2007
  Innlegg
  1,122
  Tagget i
  0 Innlegg

  Linux + mediacenter?

  Sitat Sitat fra Svirre
  Per i dag bruker jeg ikke XBMC som hovedmusikkspiller, men det jobbes med støtte for WASAPI så det kan hende jeg konverterer helt.
  Setter man opp lyden med Reclock, så støtter det WASAPI.

  Det er mange måter å styre en HTPC på, ja. Ganske mange spennende remote-løsninger på markedet. Tastatur er ikke særlig brukervennlig, men kjekt å ha tilgjengelig uansett. Er jo tross alt en PC det er snakk om. :P
  I&#039;ve said that playing the blues is like having to be black twice. Stevie Ray Vaughan missed on both counts, but I never noticed. - B.B. King

 11. #11
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Nov 2008
  Innlegg
  184
  Tagget i
  0 Innlegg

  Linux + mediacenter?

  Støtter XBMC Reclock? Eller mente du MediaPortal?

  Hvis jeg trenger tilgang til tastatur eller mus når jeg sitter i sofaen kjører jeg i gang Air Mouse på telefonen. Ikke like raskt å skrive på som et vanlig tastatur, men de få gangene jeg trenger det fra sofaen gjør det jobben greit. Jeg er for lat til å drasse med meg tastaturet frem og tilbake. :P
  Foobar2000 &gt; e-mu 1212m &gt; ASIO &gt; Benchmark DAC1<br />Abrahamsen V3.0 &gt; 2xAbrahamsen V4.0 &gt; Elac FS 208.2<br />Darkvoice 332 &gt; Sennheiser HD 650 med Blue Dragon kabel<br />- minHiFi

 12. #12
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Nov 2007
  Innlegg
  1,122
  Tagget i
  0 Innlegg

  Linux + mediacenter?

  Sitat Sitat fra Svirre
  Støtter XBMC Reclock? Eller mente du MediaPortal?
  Media Portal.

  XBMC vet jeg ikke.
  I&#039;ve said that playing the blues is like having to be black twice. Stevie Ray Vaughan missed on both counts, but I never noticed. - B.B. King

 13. #13
  Hifi Freak xerxes's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2005
  Sted
  Holmestrand
  Innlegg
  4,939
  Tagget i
  1 Innlegg

  Linux + mediacenter?

  Sitat Sitat fra coolbiz
  ..Jeg har et avlagt hovedkort liggende som jeg tenkte jeg skulle starte med. Spec ser tilstrekkelig ut for ikke-HD i.flg. wikiene. Athlon64 2800+ CPU, 1.5TB ram og GeForce-6500....
  1.5 TB RAM? Det var heftig...
  ;-)
  Proac Studio 148S | Music Angel/SAT Amplifix | Vincent CD-S1.1 | Cambridge DACmagic | Pro-Ject Debut
  Rogers LS3/5a | Xindak 6950 | miniDSP 2x4 HD | iMac
  Ledninger: Ja... og stolt av det...

 14. #14
  Moderator Bjørn.H's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2004
  Innlegg
  19,931
  Tagget i
  6 Innlegg

  Linux + mediacenter?

  Heheh. Han mener vel 1,5Gb RAM?
  Hegel H90, Monitor Audio GS20, Gold C150, Reloop Turn5 m/Clearaudio Virtuoso, Rega Fono MM, Bluesound Vault2, Chromecast, Blue Jean Cable, Yamaha RX-V3800, Sony BDP-S5500. Selges: Focal/JM-Lab: Chorus 736S, Chorus CC700S, Chorus SW700S, Chorus 706S m/org. stat.

 15. #15
  Medlem Dolby's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2002
  Innlegg
  8
  Tagget i
  0 Innlegg

  Linux + mediacenter?

  Det finnes jo et annet Mediacenter-os til Linux, det kan kjøres fra live-cd eller installeres som et fullverdig os med integrert mediacentersoftware. Sjekk linken og still gjerne spørsmål hvis du sliter med å få det til. Artig sak med Ubuntu 8.04 i bunn. Ubuntuversjonen må ikke oppgraderes til nyere versjon, ellers kan du auto-oppdatere alt.
  Sjekk linken: http://earos.dk/
  Andres smak og meninger må ikke respekteres, kun aksepteres...&nbsp;&nbsp; :-)<br /><br />Acoustic Reality eAR Media 4 signalkilde, Acoustic Reality eAR 1001 monoblokker, Boston Acoustics Lynnfield 500L høyttalere, Synergistic Research Phase one mkII og Kaleidoscope kabler.

 16. #16
  Moderator Bjørn.H's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2004
  Innlegg
  19,931
  Tagget i
  6 Innlegg

  Linux + mediacenter?

  Hva er forskjellene på "Free ed." og "Enterprise ed."?

  eAR RT-OS Enterprice Edition supports IEEE1394 FireWire Audio in Real-Time out-of-the-box, remote controllers are working out-of-the-box and it has much MORE features that you can't find in the eAR OS Free Edition.

  Det var ikke så fryktelig mye info om akkurat det.
  Hegel H90, Monitor Audio GS20, Gold C150, Reloop Turn5 m/Clearaudio Virtuoso, Rega Fono MM, Bluesound Vault2, Chromecast, Blue Jean Cable, Yamaha RX-V3800, Sony BDP-S5500. Selges: Focal/JM-Lab: Chorus 736S, Chorus CC700S, Chorus SW700S, Chorus 706S m/org. stat.

 17. #17
  Rubinmedlem Dephnot's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2004
  Sted
  På landet
  Innlegg
  40,614
  Tagget i
  0 Innlegg

  Linux + mediacenter?

  Det er også et prosjekt under utvikling med en spotifyklient til XBMC. Den kan dog kun brukes hvis man har en premiumkonto.

  http://spotyxbmc.tumblr.com/

  [attach=1]

  http://despotify.se/
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder  

 18. #18
  Hifi Freak marsboer's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2010
  Sted
  Akershus
  Innlegg
  3,673
  Tagget i
  0 Innlegg

  Linux + mediacenter?

  Som et absolutt minimum forventer jeg følgende av en mediacenter-løsning:

  1. Feilfri avspilling av DVD
  2. Feilfri avspilling av Blu-ray
  3. 100% stabilitet. Det virker hver eneste gang. Ikke som regel. Hver gang!

  Dette er det alle andre, som har null forståelse for dette, forventer at en slik løsning kan gjøre, siden en hver haug av en blu-ray spiller de har hjemme klarer dette lett som fy.

  Dessverre klarer knapt noen nr. 2, noe jeg synes er helt fantastisk. Med andre ord, ingen media center-løsning på meg.

  Merkelig nok er dette ikke nevnt ovenfor i tråden. Stiller folk her små krav til filmopplevelsen (ved å ikke bry seg om blu-ray) eller skaffer folk kun innhold fra ulovlige kilder, alternativt kjøper disken for så å maltraktere den ved å fjerne alt av ekstramateriale, kompromittere lydsporet, fjerne menyer osv for å kunne avspille den som en fil i stedet for i original form? Original form vil si ISO eller disken selv.

  Basert på diskusjonen ovenfor virker det som om folk lever i en verden hvor divx og mkv er det som skal til for å nå film-nirvana? Dersom ikke det aller enkleste, det vil si avspille de to standardformatene for film vi har i dag, kan gjøres, er og blir en slik løsning en krykkeløsning etter mitt syn.

  På den annen side synes jeg det er helt fantastisk å bruke plastdisker i 2010. Serveren min var nede i forbindelse med utvidelse av diskkapasiteten i noen dager, slik at jeg ble tvunget til å bruke blu-ray spilleren i stedet for HTPCen. Etter å ha måttet tørke fettmerker av en DVD for å få den til å spille, sammen med treg lasting av blu-ray, innså jeg virkelig hvor idiotisk avspilling av plastbrikker på denne måten er i dag. På HTPCen er det ett trykk, så har jeg enten DVD eller Blu-ray gående på få sekunder i maksimal kvalitet. Ønsker jeg å skifte film er det bare noen sekunders ventetid før denne også går.
  Med blu-ray spilleren.... orker ikke å nevne det en gang.
  Bryston BDA-2 | Bryston BP-17³ | Bryston 4B SST² | PMC Twenty5.24

 19. #19
  nb
  Guest

  Linux + mediacenter?

  Jeg har gitt opp å bruke PCen min til BR-avspilling. Om jeg skal se en film, tar det meg ca 30 sekunder å fyre opp Oppo'en og bytte inngang på forsterkeren. Jeg har BR-drev på HTPCen min, men synest det er tungvindt. Og å bruke tid på å rippe en film jeg skal se en eller to ganger gidder jeg ikke siden jeg uansett har den på plate. Å bruke maks et minutt på å finne frem film og starte den fra plastdisk er liten innsats synes jeg siden det tar et par timer å se selve filmen.

 20. #20
  Hifi Freak marsboer's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2010
  Sted
  Akershus
  Innlegg
  3,673
  Tagget i
  0 Innlegg

  Linux + mediacenter?

  Jeg ser den. Enten må man legge inn blu-ray på disken slik jeg har gjort, eller så er det bare å la være.

  Å spille blu-ray fra drev på HTPC gir nærmest ingen fordeler kontra en egen blu-ray spiller, mens potensialet for mange problemer definitivt er tilstede.

  Heldigvis har stabil og fullverdig blu-ray avspilling på HTPC med bitstreaming av lydformatene blitt nærmest plug and play nå. I hvertfall så lenge man bruker ATI-skjermkort og PowerDVD 10 Ultra på Windows 7 med originale BD enten i plateform eller ISO-form. Det bare virker uten å måtte installere alt mulig rart.

  Men så fort man avviker fra dette og f.eks ønsker å bruke gratisavspillere som MPC-HC eller media center-grensesnitt så må man begynne å innføre kompromisser, enten på lydkvalitet, bildekvalitet, funksjonalitet (ekstramateriale, subtitles, menyer) eller stabilitet.
  Ordentlig fullverdig blu-ray playback kan så vidt jeg har skjønt kun foregå i kommersielle avspillere per i dag, dvs PowerDVD, TMT og WinDVD, muligens med flere, og da hovedsaklig fra BR-disc eller ISO-ripper.
  Bryston BDA-2 | Bryston BP-17³ | Bryston 4B SST² | PMC Twenty5.24

Side 1 av 2 12 SisteSiste

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed