Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem Snoop's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2005
  Innlegg
  16
  Tagget i
  0 Innlegg

  Problemer med iPod Touch og Remote

  Bruker Mac Mini og itunes. All musikk er lagret på en Synology NAS. Nyeste programvare på alle enheter og alt har alltid fungert upåklagelig. Fikk nylig iPod Touch i hus. Lastet inn Remote programmet. Sliter med å finne musikk biblioteket på touchen. Må fysisk koble til MAC og restarte iTunes. Når jeg til slutt klarer å finne biblioteket, så klarer ikke Touch å holde forbindelsen særlig lenge. Remote står på forbli tilkoblet og itunes er satt opp til å søke etter Touch/ iPhone. Andre som har dålige erfaringer med Touch og Remote? Ser at programmet Simplify Music har bra omdømme på Apps. Noen som har prøvd?

 2. #2
  vredensgnag
  Guest

  Problemer med iPod Touch og Remote

  Hva bruker du for å få i gang trådløst nett? Det kan være at din trådløse router ikke deler ut nok adresser, og at en enhet dermed faller ut når du kobler til med din iPod Touch. I Airport Utility>Internett finner du følgende valgpanel. Om du har valgt distribute a range of ip-addresses, så må du øke denne.

  Vedlagte bilder Vedlagte bilder  

 3. #3
  Medlem Snoop's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2005
  Innlegg
  16
  Tagget i
  0 Innlegg

  Problemer med iPod Touch og Remote

  Ikke det som er problemet, Touch beholder wifi kontakt, kun biblioteket som faller ut. Hvordan er det meningen at Remote og Touch skal fungere; Bare å starte opp iTunes og Remote applikasjonen, også er man i gang?

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed