Problemer med å rippe enkelte cd'er til FLAC (dbpoweramp og EAC)

Nakandulurena

Fersking
Ble medlem
13.04.2004
Innlegg
4
Antall liker
0
Torget vurderinger
7
Hei,

Jeg har gått i gang med jobben med og rippe alle cd'ene mine til FLAC. Jeg har prøvd EAC, men valgte dbpoweramp til og gjøre jobben da jeg synes det var mer brukervennlig.

Hittil så har jeg vel rippet ca. 50cd'er, men det er enkelte cd'er jeg ikke får rippet. Disse cd'ene får feilmelding "insecure" på alle sporene. Sporene blir allikevel rippet, men lyden blir veldig skurrete og merkelig. Jeg har prøvd og rippe disse cd'ene med EAC og mediamonkey også, men med samme resultat. Cd'ene er ikke veldig ripete, så jeg tviler på at det er det som er årsaken. De cd'ene jeg har hatt problemer med til nå er:

A-ha - Lifelines
The Band - The last waltz
A-ha - Scoundrel days
A-ha - Minor earth | Major sky
Big Bang - Radio radio tv sleep
James Blunt - Back to bedlam

Er det noen som har noen gode råd til hva som kan være galt? Det er litt merkelig at dette bare skjer med noen cd'er, mens alt går helt fint med de fleste andre. Jeg antar at det må være et eller annet med pc eller oppsett.

Mvh
Marius
 
N

nb

Gjest
Eventuelt noe kopibeskyttele på CD-ene.

DBPowerAmp har aldri sviktet meg. Ser ingen grunn til at oppsettet skulle medføre at noen plater går fint mens andre klikker. "Insecure" kan for øvrig også bety at den har færre enn fem(?) andre rippinger å sammenligene mot, det betyr ikke automatisk at noe er feil. Men skurrer det, så er det jo åpenbart noe feil.
 
Topp Bunn