Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem Nakandulurena's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2004
  Innlegg
  4
  Tagget i
  0 Innlegg

  Problemer med å rippe enkelte cd'er til FLAC (dbpoweramp og EAC)

  Hei,

  Jeg har gått i gang med jobben med og rippe alle cd'ene mine til FLAC. Jeg har prøvd EAC, men valgte dbpoweramp til og gjøre jobben da jeg synes det var mer brukervennlig.

  Hittil så har jeg vel rippet ca. 50cd'er, men det er enkelte cd'er jeg ikke får rippet. Disse cd'ene får feilmelding "insecure" på alle sporene. Sporene blir allikevel rippet, men lyden blir veldig skurrete og merkelig. Jeg har prøvd og rippe disse cd'ene med EAC og mediamonkey også, men med samme resultat. Cd'ene er ikke veldig ripete, så jeg tviler på at det er det som er årsaken. De cd'ene jeg har hatt problemer med til nå er:

  A-ha - Lifelines
  The Band - The last waltz
  A-ha - Scoundrel days
  A-ha - Minor earth | Major sky
  Big Bang - Radio radio tv sleep
  James Blunt - Back to bedlam

  Er det noen som har noen gode råd til hva som kan være galt? Det er litt merkelig at dette bare skjer med noen cd'er, mens alt går helt fint med de fleste andre. Jeg antar at det må være et eller annet med pc eller oppsett.

  Mvh
  Marius
 2. #2
  nb
  Guest

  Problemer med å rippe enkelte cd'er til FLAC (dbpoweramp og EAC)

  Eventuelt noe kopibeskyttele på CD-ene.

  DBPowerAmp har aldri sviktet meg. Ser ingen grunn til at oppsettet skulle medføre at noen plater går fint mens andre klikker. "Insecure" kan for øvrig også bety at den har færre enn fem(?) andre rippinger å sammenligene mot, det betyr ikke automatisk at noe er feil. Men skurrer det, så er det jo åpenbart noe feil.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed