LogitechTransporter spørsmål

ToffenGunnufsen

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
05.05.2007
Innlegg
149
Antall liker
7
Hi!

Jeg prøver å lære litt her ;D

Kan Transporter streame Spotify, Wimp eller Rhapsody? Og kan man bruke Squeezebox Controller på Transporter, med andre ord "bla" i online stream biblioteker som vi gamle kaller det. Og til slutt, jeg regner med at Transporter har digital ut som kan koples til ekstern DAC?

Vurderer bare andre ruter å gå enn laptop via interface til DAC eller dedikert PC med lydkort / via DAC.

Tilslutt, hvis man skulle bygge en dedikert pc til hifibruk, hvilket lydkort er best. Har hørt mye bra om Lynx. Kan dette koples til ekstern DAC hvis ønskelig? Når det er sagt så kan det godt være at Lynx D/A er vel så bra som Burmester 061 sin for alt det jeg vet :p

Snakkes! Takk for hjelpen! ;D

MVH, ToffenG


PS! Ser nå at Logitech kommer med en Squeezebox Touch. Den vil ankomme landet cirka 28.11.09. Kan denne koples til ekstern DAC via Spdif eller Toslink. Hvordan vil kvaliteten være sammenliknet med Transporter når man skal bruke ekstern DAC?
 

Just4Fun

Hi-Fi freak
Ble medlem
12.11.2005
Innlegg
1.469
Antall liker
29
Sted
Sauda
Torget vurderinger
1
SB kan streame spotify, det er en egen tråd om det her inne (gjør det ikke selv så kan ikke si så mye om det) Rapsody ligger inne som default.
I tillegg til en haug med radiostasjoner.
Skal du kjøre ekstern DAC så ville jeg gått for Touch, Controlleren kan brukes på alle SB avspillere, med IR blast plugin så kan du bruke den som fjernkontroll til forsterkeren i tillegg.
Skal du bygge HTPC og likevell kjøre ekstern DAC så ville jeg ikke valgt et lydkort som Lynx eller RME, da disse fort kommer opp i 6-7000,-
Hvis du da ikke skulle ha spesielle behov som flere utganger for aktiv deling etc.
Det du trenger da hvis DAC'en din ikke har USB er s/pdif, det finnes mange USB til s/pdif konvertere hvis du ikke har det på HK.
 
Topp Bunn