Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  May 2007
  Innlegg
  149
  Tagget i
  0 Innlegg

  LogitechTransporter spørsmål

  Hi!

  Jeg prøver å lære litt her

  Kan Transporter streame Spotify, Wimp eller Rhapsody? Og kan man bruke Squeezebox Controller på Transporter, med andre ord "bla" i online stream biblioteker som vi gamle kaller det. Og til slutt, jeg regner med at Transporter har digital ut som kan koples til ekstern DAC?

  Vurderer bare andre ruter å gå enn laptop via interface til DAC eller dedikert PC med lydkort / via DAC.

  Tilslutt, hvis man skulle bygge en dedikert pc til hifibruk, hvilket lydkort er best. Har hørt mye bra om Lynx. Kan dette koples til ekstern DAC hvis ønskelig? Når det er sagt så kan det godt være at Lynx D/A er vel så bra som Burmester 061 sin for alt det jeg vet :P

  Snakkes! Takk for hjelpen!

  MVH, ToffenG


  PS! Ser nå at Logitech kommer med en Squeezebox Touch. Den vil ankomme landet cirka 28.11.09. Kan denne koples til ekstern DAC via Spdif eller Toslink. Hvordan vil kvaliteten være sammenliknet med Transporter når man skal bruke ekstern DAC?
  Burmester 051, Burmester 061, Wilson Audio Sophia 2, Revox B77MkII, EAT Forte S m/Project 12 EVO arm, Musical Surroundings Nova 2, Ortofon Cadenza Bronze, Weiss INT202 interface, Hifiman HE-500, Nordost Thor, Nordost Tyr XLR, Nordost Tyr høyttalerkabler, Nordost Brahma, Cerapuc, Finite Elemente Pagode, Solid Tech Feet Of Silence, etc

 2. #2
  Hifi Freak Just4Fun's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2005
  Sted
  Sauda
  Innlegg
  1,469
  Tagget i
  0 Innlegg

  LogitechTransporter spørsmål

  SB kan streame spotify, det er en egen tråd om det her inne (gjør det ikke selv så kan ikke si så mye om det) Rapsody ligger inne som default.
  I tillegg til en haug med radiostasjoner.
  Skal du kjøre ekstern DAC så ville jeg gått for Touch, Controlleren kan brukes på alle SB avspillere, med IR blast plugin så kan du bruke den som fjernkontroll til forsterkeren i tillegg.
  Skal du bygge HTPC og likevell kjøre ekstern DAC så ville jeg ikke valgt et lydkort som Lynx eller RME, da disse fort kommer opp i 6-7000,-
  Hvis du da ikke skulle ha spesielle behov som flere utganger for aktiv deling etc.
  Det du trenger da hvis DAC'en din ikke har USB er s/pdif, det finnes mange USB til s/pdif konvertere hvis du ikke har det på HK.
  Lyd:
  Tidal HiFi => Devialet Phantom Gold
  Bilde:
  1: Cubox i4 pro ( LibreElec XBMC)=>Yamaha YSP 5100=>Sony 65 UHD
  2: ATV4K/Nintendo Switch/PS4=>Pioneer VSX-910=>Samsung UE-55=>KEF KHT 3005 SE-W

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed