Hastighet på lesing og brenning - har betydning.

Baard

Hi-Fi freak
Ble medlem
17.04.2002
Innlegg
2.154
Antall liker
684
Torget vurderinger
1
Det som står her mht oppgradering fra Vista til W7 er nok overførbar til andre områder også, og at kvalitet på CD/DVD rom har betydning. Jeg tenker på ripping.

http://www.hardware.no/artikler/trobbel_med_windows_7-oppgradering/72781

"Microsoft teknikeren sier at problemet kan skyldes at en nedlastet ISO-fil blir brent for raskt, og at installasjons-DVD-en dermed blir korrupt. Dette skal, ifølge teknikeren, muligens kunne løses ved å brenne ISO-filen på minst mulig hastighet."
 

ElvisRuler

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
13.08.2009
Innlegg
132
Antall liker
2
Slik jeg leser dette er det forskjellig kvalitet, enten fungerer det - eller så fungerer det ikke.

Det er vel der poenget egentlig ligger? Noen, har jeg lagt merke til brenner på lav hastighet, for å få bedre kvalitet, dette er imidelrtid unødvendig, idet faktum er at enten virker det - eller så virker det ikke.
 

Just4Fun

Hi-Fi freak
Ble medlem
12.11.2005
Innlegg
1.469
Antall liker
29
Sted
Sauda
Torget vurderinger
1
Min erfaring er at en del ISO filer må brennes på lav hastighet.
Prøvde å ta backup av noen WII spill, brant flere ganger med autodetect på hastighet det virket ikke, som et siste forsøk satte jeg hastigheten til 2X og da gikk det smertefritt.
Har opplevd det samme ved flere andre anledninger, blant annet Navigasjons CD til BMW denne ble brent og alt virket OK men når jeg prøvde den så virket den ikke,løsningen var å sette ned hastigheten.
Bruker kun Verbatime plater så kvaliteten på disse skal være ok.
 
M

marsboer

Gjest
Samme her - har fått avspillingsproblemer underveis (dvs ikke fra begynnelsen) på enkelte DVD-ripper brent ut på DVD når jeg har brent for raskt.

Ikke så rart egentlig. Brente dem på 18x siden det var det Nero mente var raskeste støttede hastighet - men det viste seg jo at platene var 16x. Jeg gikk ned til 12x eller noe slikt og da fungerte det.
 
Topp Bunn