Mens vi venter på Spotify til S60

Rhesus

Hi-Fi freak
Ble medlem
23.11.2006
Innlegg
2.466
Antall liker
11
Jeg venter i spenning på Spotify klienten til Symbian. Når den kommer skal jeg fleske til med ny musikkmobil.
Jeg liker ikke trykkskjermsmobiler, jeg er fan av klassisk candybar, gjerne tynn, og lang nok til å ligge godt i hånden. 2.5 eller 3.5mm plugg er påkrevet.

Tips til gode musikktelefoner kan herved avleveres.
 

Mbare

Hi-Fi freak
Ble medlem
25.02.2003
Innlegg
2.436
Antall liker
11
Jeg har selv akkurat fått meg Nokia sin E75. Den har 3.5mm plugg, er klassisk candybar (men med et fulltastatur som virker helt glimrende foreløpig) og mulighet for minnekort så du kan i hvert fall ha 16gb lagringsplass på den. Den ligger godt i hånden, føles kvalitesmessig veldig god og har gode proffunksjoner med tanke på mail, kalender og slikt.

Sony Ericsson sin W995 har også fått veldig mye skryt, dog er jeg ikke noe glad i SE og valgte Nokia fordi jeg har brukt E-serien deres i noen år og kjenner de godt. Begge de to nevnte telefonene ligger nogenlunde likt i pris, så vidt jeg vet (rundt 4 000).
 
N

nb

Gjest
Jeg har gått back to basics til en Samsung B2100 offroad-telefon som er særdeles støtsikker og vanntett etter at jeg har sett meg lei på at high-tech saker med funksjoner jeg aldri bruker slutter å virke etter en tur på fjellet i regnvær, en fisketur med plutselig reng og lignende.

I følge testen jeg las overlevde dette flotte produktet fra Samsung følgende
- en time under 1 meter vann
- gjentatt misting fra høy bru og ned på asfalt
- kasting i steinrøys
- bli overkjørt av bil.

Den klikket dog når de la den under bilhjulet og spant over på grusen.

Standby-tid på 3 uker er også hyggelig.
 
Topp Bunn