Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Medlem benbeni89's Avatar
    Ble medlem
    Oct 2008
    Sted
    Porsgrunn
    Innlegg
    17
    Tagget i
    0 Innlegg

    Får ikke lyd når jeg kobler PC til DAC og så til X-can? Får kun skarp skurrelyd!

    Hei!

    Jeg kjøpte denne kabelen: http://www.netonnet.no/index.asp?iid=126119

    Jeg har en X-Can V3, en Beresford TC-7510 DAC og AKG K701 headphones.

    Jeg kobler kabelen til i min bærbare PC (Acer 8930G) som har innebygget SPDIF utgang. Og inn i DAC`en.
    Så har jeg koblet DAC`en til X-Can.

    Men når jeg aktivrer digital lyd på PC`en så får jeg en veldig skarp skurrelyd.
    Og jeg hører ikke noe annet enn den.

    Er det noen som vet hva som kan være feilen?
    Sennheiser Momentum og Sony PHA-1 DAC

  2. #2
    Medlem benbeni89's Avatar
    Ble medlem
    Oct 2008
    Sted
    Porsgrunn
    Innlegg
    17
    Tagget i
    0 Innlegg

    Får ikke lyd når jeg kobler PC til DAC og så til X-can?

    EDIT: Fant det akkuratt ut!

    Det var at den sto på 5.1 surround på instillingene på lyddriveren
    Måtte settes til stereo.
    Sennheiser Momentum og Sony PHA-1 DAC

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed